logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.


  • Feb 28 2024
  • 36
  • 3724 Views
3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken
Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.Hellraiser (2022)Regie: David Bruckner | Cast: Jamie Clayton, Odessa A'zion, Goran Visnjic, e.a. | Te zien op: SkyShowtime Een jonge vrouw, die worstelt met verslavingen, krijgt een oude puzzeldoos in handen. Ze weet niet dat deze mysterieuze doos is bedoeld om de Cenobites op te roepen, een groep sadistische bovennatuurlijke wezens uit een andere dimensie. Wanneer dit gebeurt, breekt al snel de hel los en is niemand meer zeker voor zijn leven.
The Invisible Man (2020)Regie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a. | Te zien op: Netflix Enkele weken nadat Cecilia is gevlucht uit de villa van haar gewelddadige, manipulatieve vriend Adrian, ontvangt ze het bericht dat hij zelfmoord heeft gepleegd en haar een groot geldbedrag achter heeft gelaten. Cecilia krijgt echter al snel het vermoeden dat Adrian zijn dood in scène heeft gezet en na een reeks bizarre gebeurtenissen, weet ze het zeker dat ze wordt gestalkt door haar onzichtbare partner. Maar iedereen verklaart haar voor gek.
Fresh (2022)Regie: Mimi Cave | Cast: Daisy Edgar-Jones, Sebastian Stan, Jojo T. Gibbs, e.a. | Te zien op: Disney+ Wanneer Noa, die al een tijd gefrustreerd is over datingapps, in een kruidenierswinkel de aantrekkelijke Steve ontmoet, besluit ze de gok te wagen en hem haar nummer te geven. Na hun eerste date is Noa smoorverliefd en nodigt Steve haar uit om samen een romantisch weekendje weg te gaan. Ze ontdekt dan echter dat haar nieuwe minnaar enkele ongewone lusten verbergt.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites