logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Jean-Claude Van Damme liep rol mis in 'Fast & Furious' (en drie keer raden door wie)

Ongetwijfeld was er weer de angst dat ook hij de show zou overnemen...


  • Feb 25 2024
  • 42
  • 4458 Views
Jean-Claude Van Damme liep rol mis in 'Fast & Furious' (en drie keer raden door wie)
De groeiende 'Fast and Furious'-familie heeft de laatste jaren behoorlijk grote sterren toegevoegd. Maar één nostalgische actieheld zal nooit achter het stuur kruipen; Jean-Claude Van Damme.De spierbundel uit Brussel beweert dat hij op een kale wegversperring stuitte toen hij werd benaderd om lid te worden van de franchise.Waarschijnlijk te populaire naamWant de belangrijkste regel die overal bovenuit stijgt is dat je wel door één deur moet kunnen met producent en hoofdrolspeler Vin Diesel, anders is het heel snel gebeurt met je. En dáár wringt nou net de schoen. In een profiel van 'The Telegraph' beweerde Van Damme dat Diesel zijn deelname hoogstpersoonlijk tegenhield: "Ze wilden mij, maar Vin Diesel zei keihard 'Nee, ik hoef hem niet en wil hem niet'. Afgewezen door die kale pik uit Pitch Black en The Pacifier! En waarom is mij nooit uitgelegd".Diesel wil de ster blijvenAls dit nieuws waar is, zou het één van de vele vetes zijn die de mogelijk grillige Diesel achter de schermen voert. Hieronder staan de andere:
Ongetwijfeld de meest beroemde is die met Dwayne Johnson, omdat die simpelweg geliefder was. Inmiddels lijkt de kou uit de lucht (zie de mid-credit-scene in Fast X), dus wellicht heeft een salarisstrookje geholpen. Hoewel niet bevestigd, schijnt Diesel zich gestoord te hebben aan de vertolking van Jason Momoa (Reyes) die in het tiende deel bijna elke scène stal en de film daarmee redde. Toevallig is hij momenteel ook verbonden aan het Johnson-vervolg op Hobbs & Shaw, getiteld... Hobbs & Reyes. En dan de meest hartverscheurende, die met regisseur Justin Lin, degene die de reeks verheerlijkte van simpele racefilms tot zomerse blockbusters. Lin stapte uit Fast X tijdens de productie vanwege zware onenigheid.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites