logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Denis Villeneuve verdedigt de looptijd van 'Dune 2'

De regisseur vertelt dat het verhaal net zoals bij 'Oppenheimer '"te compact" is om het bondig te vertellen.


  • Feb 25 2024
  • 42
  • 4074 Views
Denis Villeneuve verdedigt de looptijd van 'Dune 2'
Blade Runner 2049 en Arrival-regisseur Denis Villeneuve is op het moment druk met het promoten van zijn nieuwe film, Dune: Part 2 en reageerde in een interview op de kritiek die films met een lange looptijd ontvangen.Critici zijn over het algemeen positief over Dune: Part 2 en op Rotten Tomatoes krijgt de film een score van 97%. Maar door de looptijd van 2 uur en 46 minuten, kwam de film in een sociale media-debat terecht. Debat over de loopduurIn de afgelopen tien jaar zijn films steeds langer geworden en velen vragen zich af op sociale media of deze langere lengtes wel nodig zijn. Recente films die centraal stonden in dit debat zijn bijvoorbeeld Christopher Nolan's langste film Oppenheimer en Killers of the Flower Moon, die beide boven de 3 uur duurden. En nu was het dus ook de beurt aan Dune: Part Two om midden in het debat te belanden.Niet inkorten, maar juist verlengenToen Villeneuve in een interview werd gevraagd naar dit debat, zei de regisseur dat de distributeur van de film, Warner Bros Pictures, hem niet had verteld de film in te korten, en zei dat "het bijna het tegenovergestelde was".
Hij verdedigt de looptijd van zijn nieuwe film en vertelt dat het verhaal "te compact" is om het bondig te vertellen: "Dit was de enige manier waarop ik kon slagen. Kijk naar 'Oppenheimer'. Het is een drie uur durende, beoordeelde R-film over kernfysica. Maar het publiek was jong en dat was veruit de film van het jaar voor mijn kinderen."Betekenisvolle inhoud"De jeugd kijkt graag naar lange films, want als ze betalen, willen ze iets substantieels zien. Ze verlangen naar betekenisvolle inhoud, aldus de regisseur.Dune: Part Two is vanaf 29 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites