logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Moeilijk onderwerp: Arnold Schwarzenegger betuigt spijt voor ongepast gedrag bij vrouwen

Arnold Schwarzenegger biedt zijn excuses aan voor zijn wild feestgedrag en ongepast gedrag jegens vrouwen in zijn jonge jaren.


  • Dec 05 2023
  • 54
  • 2855 Views
Moeilijk onderwerp: Arnold Schwarzenegger betuigt spijt voor ongepast gedrag bij vrouwen
Arnold Schwarzenegger mag nu een respectabele heer zijn, maar de ster uit de Netflix-serie Fubar was in zijn jonge jaren een wild feestbeest en extreem egocentrisch. Zeker in de jaren 70 en 80 had hij een groot ego, want hij was een knappe, rijke 'selfmade man' in Amerika - en de droom van velen. Toen hij in 2003 gekozen wilde worden als gouverneur van Californië kwamen meerdere vrouwen naar voren die zeiden ongewenst betast te zijn door Arnold in zijn carrière. Dit was nog voor het #MeToo gebeuren en leidde tot een hoop controverse bij de verkiezing. Zijn team had veel werk aan het sussen van de boel.Bespreekt moeilijk onderwerp tochVerrassend genoeg vond de nu 76-jarige ster het belangrijk dit moeilijke onderwerp toch te bespreken in zijn Netflix-documentaire Arnold. Vaak vermijden sterren deze onderwerpen, nadat het afgehandeld is. Maar het tekent de persoonlijke ontwikkeling van de reus. Hij zei: "Het is waar dat ik op lompe filmsets heb gewerkt waar ongepast gedrag normaal was. Ik heb dingen gedaan die niet correct waren, maar waarvan ik dacht dat het speels was. Ik erken dat ik mensen heb beledigd. Ik wil zeggen dat ik oprecht spijt heb, en ik bied mijn excuses aan, want dat was echt niet de bedoeling."Goed gedrag leefde nietHeel vreemd waren de voorvallen niet in die tijdgeest. Regeltjes rond goed gedrag werden niet altijd opgesteld en niet nageleefd. Bovendien werd het imago van Arnold opgeklopt. Hij was een ongekend goede bodybuilder en een rijzende ster in Hollywood met succesvolle films als Commando, Terminator en Conan the Barbarian.
In de bovenstaande YouTube-video van Factual America wordt meer besproken met de regisseur van de documentaire, Lesley Chilcott.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites