logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Nicolas Cage slaat een andere weg in: "Nog 3 of 4 films"

De acteur vindt dat hij na 100 films weinig meer kan leren van films.


  • Dec 05 2023
  • 33
  • 4057 Views
Nicolas Cage slaat een andere weg in: "Nog 3 of 4 films"
Nicolas Cage heeft na 45 jaar filmcarrière onthuld dat hij van plan is te stoppen met films. Tijdens een gesprek over zijn indrukwekkende rol in Dream Scenario gaf hij aan dat hij zich heeft voorgenomen om te vertrekken uit de filmwereld.In een recent interview onthulde de 59-jarige Amerikaanse acteur dat hij wenste dat Dream Scenario zijn laatste film zou zijn. Echter zorgen contractuele verplichtingen ervoor dat hij nog enkele films moet maken. CarrièremoveCage zegt daarover: "Ik zou graag op een hoogtepunt vertrekken en zeggen 'Adios'. Ik denk dat ik misschien nog drie of vier films moet doen voordat ik daar kan komen. De acteur gaf ook aan dat eerder geen series keek. Maar nadat zijn zoon hem aanspoorde om Breaking Bad te kijken, raakte hij gefascineerd en ontdekte hij een nieuwe wereld vol mogelijkheden. Dream ScenarioDe toekomst van Cage lijkt dus in series te liggen, waarbij de kans om langer aan één personage te werken hem vooral aanspreekt. Daarmee hoopt hij ook dat het internet wat minder kritisch op zijn rollen zal reageren en hem niet alleen als meme zal blijven zien.
In Cage's nieuwste film, Dream Scenario, speelt de acteur een ingetogen professor uit het niets in de dromen van vreemde mensen te verschijnen. Eerst geniet de professor van zijn quasi-roem, maar na verloop van tijd wordt de professor steeds gewelddadiger in zijn dromen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites