logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Vette trailers voor 'House of the Dragon' seizoen 2 en 'The Boys' seizoen 4, en alles over 'Star Wars: The Acolyte'

Voor al je nieuwtjes over series, streaming en tv moet je op SerieTotaal wezen.


  • Dec 05 2023
  • 47
  • 4541 Views
Vette trailers voor 'House of the Dragon' seizoen 2 en 'The Boys' seizoen 4, en alles over 'Star Wars: The Acolyte'
Meerdere waanzinnige trailers voor nieuwe seizoenen werden deze week uitgebracht, waaronder die van House of the Dragon en van The Boys. Dat, en meer, kwam de laatste tijd langs op SerieTotaal.Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest opvallende nieuwtjes van de afgelopen dagen. Seizoen 2 van House of the Dragon krijgt eerste trailerIn augustus 2022 debuteerde het eerste seizoen van de serie House of the Dragon op HBO Max. De prequelserie van Game of Thrones werd netjes ontvangen en gaf de fan van de wereld van Westeros nieuwe personages om mee te leven. Nu hebben we de eerste trailer voor seizoen 2. Het nieuwe seizoen verschijnt aankomende zomer, dus we moeten nog zo'n half jaar wachten tot de nieuwe avonturen in Westeros op het kleine scherm te zien zijn.
De volgende Star Wars-serie heet The Acolyte: dit is wat je moet wetenFans kijken reikhalzend uit naar de première van een nieuw hoofdstuk in de Star Wars-saga: The Acolyte. Dat deze nieuwe serie hoge verwachtingen oproept is omdat iedereen zich telkens weer wil verdiepen in de rijke geschiedenis van de melkweg ver, ver weg.The Acolyte is een thriller die het publiek meeneemt naar een sterrenstelsel van schimmige en mysterieuze geheimen. Deze insteek biedt de makers de mogelijkheid weer nieuwe meeslepende personages te introduceren waardoor er meer potentieel ontstaat om het publiek te boeien met frisse perspectieven en verrassende verhalen.Waanzinnige eerste trailer voor The Boys seizoen 4Na de teaser trailer voor Fallout heeft Prime Video ook de teaser trailer onthuld voor het vierde seizoen van The Boys. De beelden zie je hieronder. Het vierde seizoen van The Boys volgt uiteraard na de eerdere drie seizoenen, maar ook na de spin-off Gen V die eerder dit jaar op de streamer te zien was. Het is interessant om te zien of de series in elkaar gaan overlopen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites