logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Netflix Originals: dit is één van de beste scifi-films van Netflix zelf

Alex Garland volgde 'Ex Machina' op met de topfilm 'Annihilation' voor Netflix.


  • Dec 04 2023
  • 42
  • 3819 Views
Netflix Originals: dit is één van de beste scifi-films van Netflix zelf
Netflix heeft inmiddels een groot aantal eigen filmproducties uitgebracht. Hieronder lees je over één van de beste scifi-films op de streamingdienst: Annihilation.Onlangs hebben we al een aantal ijzersterke Netflix Originals binnen verschillende genres in het zonnetje gezet, bijvoorbeeld de dramafilm Private Life en de actiefilm The Night Comes for Us. Nu is het de beurt aan de scifi-topper Annihilation.VerhaalLena (Natalie Portman), een bioloog en voormalig soldaat, sluit zich aan bij een missie om te ontdekken wat er met haar man (Oscar Isaac) is gebeurd in Area X: een sinister en mysterieus fenomeen dat zich over de Amerikaanse kustlijn uitbreidt. Eenmaal binnen ontdekt de expeditie een wereld van gemuteerde landschappen en wezens, even gevaarlijk als mooi, die zowel hun leven als hun mentale toestand bedreigt.OntvangstDe film werd destijds uitstekend ontvangen door critici. Op Rotten Tomatoes heeft Annihilation namelijk een sterke score van 88% gebaseerd op 331 recensies. De score onder het publiek ligt wat lager: 67%. Dit is ook zeker niet slecht, maar het geeft wel aan dat de film niet gemakkelijk bij iedereen in de smaak zal vallen.
Financier en producent David Ellison wilde zelfs dat de film flink werd aangepast na een testvoorstelling waarin de film niet heel sterk werd ontvangen door het publiek. Regisseur Alex Garland wilde de film niet veranderen om het toegankelijker of 'makkelijker' te maken. Scott Rudin, de producent die dit uiteindelijk voor het zeggen had, was het eens met Garland.GarlandHet is vrij indrukwekkend dat regisseur Alex Garland pas na twee films al een vrij gerenommeerde naam werd in de filmwereld, zeker als het gaat om science fiction. Vorig jaar bracht hij zijn derde film uit, genaamd Men.
Men is veruit de slechtst ontvangen film van Garland, maar als je fan bent van Ex Machina en Annihilation is het altijd het proberen waard. Zijn films zijn verspreid over drie streamingdiensten: Ex Machina zie je op SkyShowtime, Annihilation op Netflix en Men op Prime Video.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites