logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

ADE opent met concerten van o.a. Eefje de Visser en Metropole Orkest

Amsterdam Dance Event (ADE) trapt de komende editie af met openingsconcerten op woensdag 16 oktober, verspreid over iconische locaties in de stad. Van het Van Gogh Museum tot de Melkweg, ADE presenteert de volgende vier unieke audiovisuele ervaringen


  • Aug 23 2024
  • 31
  • 3627 Views
ADE opent met concerten van o.a. Eefje de Visser en Metropole Orkest
Amsterdam Dance Event (ADE) trapt de komende editie af met openingsconcerten op woensdag 16 oktober, verspreid over iconische locaties in de stad. Van het Van Gogh Museum tot de Melkweg, ADE presenteert de volgende vier unieke audiovisuele ervaringen:

Eefje de Visser (unplugged) | Van Gogh Museum
Een intiem, akoestisch optreden van Eefje de Visser, waarbij haar muziek wordt teruggebracht tot de puurste vorm in het serene atrium van het Van Gogh Museum.

COCON II door Nick Verstand x Cello Octet Amsterdam | Door Open Space
Een indrukwekkende samensmelting van klassieke muziek en geavanceerde technologie, waar acht robotarmen dynamische lichtvormen creëren in een samenwerking tussen Nick Verstand en Cello Octet Amsterdam.

Greetje Bijma X Oceanic + LUXE (live) | Bimhuis
Een bijzondere combinatie van free jazz en elektronische muziek met een gezamenlijke performance van Greetje Bijma en Oceanic, gevolgd door een live set van Londense producer LUXE.

50 Years of J Dilla x Metropole Orkest | Melkweg
Een muzikaal eerbetoon aan hiphoplegende J Dilla, uitgevoerd door het Metropole Orkest en Miguel Atwood-Ferguson, ter viering van 50 jaar van zijn nalatenschap.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van ADE. De voorverkoop van het concert van Eefje de Visser start 29 augustus.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image