logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Exodus bevestigd voor Into The Grave 2025

Van 13 t/m 15 juni 2025 staat Leeuwarden weer op z'n kop wegens een nieuwe editie van Into The Grave! Voor deze editie hebben ze de eerste acts al weten te strikken: Gloryhammer, Wind Rose, Feuerschwanz en daar mogen de thrash metal legendes van Exod


  • Jul 19 2024
  • 57
  • 4292 Views
Exodus bevestigd voor Into The Grave 2025
Van 13 t/m 15 juni 2025 staat Leeuwarden weer op z'n kop wegens een nieuwe editie van Into The Grave! Voor deze editie hebben ze de eerste acts al weten te strikken: Gloryhammer, Wind Rose, Feuerschwanz en daar mogen de thrash metal legendes van Exodus zich nu bijvoegen.

Exodus is een thrashmetalband ontstaan in 1980 in de San Francisco Bay Area in Californië. Exodus heeft geholpen het thrashmetalgenre vorm te geven, maar met de komst van bands als Metallica en Slayer bleef Exodus achter in bekendheid. De band werd en wordt nog steeds als invloed genoemd door jongere bands. In 2018 stond de groep al eens op het festival en zal dus nu weer terugkeren naar Leeuwarden.

Into the Grave is een metalfestival in Leeuwarden. Het wordt gehouden op het Oldehoofsterkerkhof, een voormalig kerkhof en thans plein naast de Oldehove, vandaar ook de naam van het festival. Eerder werd al de komst van onder andere Orange Goblin, Rotting Christ, Vulture en Glory Hammer aangekondigd.

De early bird tickets zijn nu te verkrijgen vanaf €109:
Koop hier tickets voor Into The Grave 2025!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image