logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

ANOHNI and the Johnsons komende zomer op Gent Jazz Festival

15 jaar na hun laatste bezoek aan België, keren ANOHNI and the Johnsons terug voor een exclusieve concertavond op Gent Jazz. Op zaterdag 6 juli hebben ze het hoofdpodium voor zichzelf.


  • Feb 27 2024
  • 40
  • 4467 Views
ANOHNI and the Johnsons komende zomer op Gent Jazz Festival
15 jaar na hun laatste bezoek aan België, keren ANOHNI and the Johnsons terug voor een exclusieve concertavond op Gent Jazz. Op zaterdag 6 juli hebben ze het hoofdpodium voor zichzelf. Met songs uit de nieuwste plaat 'My Back Was A Bridge For You To Cross' en hun indrukwekkende oeuvre presenteren ANOHNI and The Johnsons een concert, die een tijd van verandering en omwenteling omarmt, waarin ANOHNI zichzelf en de wereld oproept om "te voelen wat er echt gebeurt".

Voor het eerst in lange tijd keert ANOHNI terug naar het intieme geluid van haar groep, The Johnsons, met een 9-koppige band met celliste Julia Kent, violist Maxim Moston, multi-instrumentalist Doug Wieselman en gitarist/producer Jimmy Hogarth. Deze zomer houden ze halt in Athene, Madrid, Parijs, Kopenhagen, Ravenna, San Sebastián, Londen, Berlijn en Gent. Hun passage op Gent Jazz op 6 juli is meteen hun enige concert in de Benelux.

De laatse keer dat ANOHNI België aandeed in het gezelschap van haar band is alweer 2009. ANOHNI and the Johnsons stelden destijds hun album ‘The Crying Light’ voor in een tot de nok gevulde Bozar in Brussel. In 2016 blies ANOHNI nog in haar eentje een uitverkochte AB omver met een spectaculaire vertaling van haar album ‘Hopelessness’.

De kaartverkoop voor ANOHNI and the Johnsons op 6 juli 2024 start 1 maart om 10:00 uur.Koop je ticket via deze link.

Gent Jazz Festival wordt van 5 t/m 20 juli gehouden in het centrum van Gent. Er zijn al veel artiesten aangekondigd waaronder AIR, Birdy, Diana Krall, Jamie Cullum, Laufey, Patrick Bruel en Rodrigo Y Gabriela.
Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites