logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Snertpop 2024: line-up onthuld met o.a. Stone, Bökkers en Mell VF

Op zaterdag 1 juni is landgoed De Krom op de Buurt in Midwoud weer omgetoverd tot festivalweide voor de 17e editie van Snertpop. Het festival boekte in het verleden artiesten als Flemming, Antoon, Son Mieux, Suzan & Freek en Nielson.


  • Feb 26 2024
  • 43
  • 2502 Views
Snertpop 2024: line-up onthuld met o.a. Stone, Bökkers en Mell VF
Op zaterdag 1 juni is landgoed De Krom op de Buurt in Midwoud weer omgetoverd tot festivalweide voor de 17e editie van Snertpop. Het festival boekte in het verleden artiesten als Flemming, Antoon, Son Mieux, Suzan & Freek en Nielson. Dit jaar staan Stone, Bökkers, Mell & Vintage Future, The Best ABBA Tribute Band, Lucas nicholas, Koning, Marlon Pichel en B!tches op het programma van Snertpop 2024.

Het is bijzonder dat het festival de Engelse band Stone heeft weten te strikken. Deze groep was vorig jaar te zien op onder andere Rock Werchter en Best Kept Secret. Komende zomer doet de band naast Snertpop ook onder andere Vestrock, Zwarte Cross en Nirwana Tuinfeest aan.

Tickets voor Snertpop 2024 zijn al te koop vanaf €35,- Tickets scoor je hier!Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites