logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Jaap Reesema, Gers Pardoel en meer op tweede editie van Stadion Zomerfeest in Roosendaal

Op 23 juni vindt de tweede editie van het Stadion Zomerfeest in het Atik Stadion in Roosendaal plaats. De line-up bestaat onder andere uit Jaap Reesema, bekend van de hits 'Nu wij niet meer praten' en 'Grijs' en 'Ik neem je mee' rapper Gers Pardoel.


  • Feb 26 2024
  • 39
  • 2630 Views
Jaap Reesema, Gers Pardoel en meer op tweede editie van Stadion Zomerfeest in Roosendaal
Op 23 juni vindt de tweede editie van het Stadion Zomerfeest in het Atik Stadion in Roosendaal plaats. De line-up bestaat onder andere uit Jaap Reesema, bekend van de hits 'Nu wij niet meer praten' en 'Grijs' en 'Ik neem je mee' rapper Gers Pardoel. Verder zijn ook Metejoor, Gustaph, Jesse Hoefnagels, Russo, Ian Thomas, Michael Schack en met als finale afsluiter de regionale Queen Tribute band: Crazy Little Things van de partij!

Het festival bestaat uit 2 podia in een intieme setting op het speelveld van het RBC Atik Stadion. Met goede voorzieningen voor eten en drinken, een plek in de schaduw, overdekte mogelijkheden bij regen en plekken om te zitten is er aan alles gedacht. Het festival is voor iedereen: jong en oud, met een laagdrempelige toegangsprijs.

Het zomerfeest begint om 14:00 uur en eindigt om 23:00 uur.
De Early Birds tickets zijn nu te koop voor € 25,00!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites