logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Lokerse Feesten 2024 komt met bevestiging Sisters of Mercy, Vive La Fête en La Muerte

Lokerse Feesten is een 10-daags muziekfestival in het centrum van Lokeren, hartje Waasland en gunstig gelegen tussen Gent en Antwerpen. Het festival bestaat sinds 1975 en mocht ondertussen de grootste sterren uit de muziekwereld ontvangen, vroeger op


  • Feb 26 2024
  • 34
  • 4137 Views
Lokerse Feesten 2024 komt met bevestiging Sisters of Mercy, Vive La Fête en La Muerte
Lokerse Feesten is een 10-daags muziekfestival in het centrum van Lokeren, hartje Waasland en gunstig gelegen tussen Gent en Antwerpen. Het festival bestaat sinds 1975 en mocht ondertussen de grootste sterren uit de muziekwereld ontvangen, vroeger op de Oude Vismijn en sinds 1994 op de Grote Kaai. Jaar na jaar ontvangt Lokerse Feesten iedere avond tot 14.000 bezoekers een prachtig muziekpalet, gaande van popmuziek over rock, dance, metal en punk tot het betere Vlaamse lied.

De 49e editie van Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024. Eerder werd de komst aangekondigd van Massive Attack, Korn, The Prodigy, Nas, De La Soul, Oscar And The Wolf, Anne-Marie, Joost, Froukje, Pixies, Future Islands, Front 242, Clouseau40, Regi Live ft Linda en Prins S. en De Geit.

Vandaag wordt bekend dat Lokerse Feesten drie nieuwe namen op het affiche mag bijschrijven: The Sisters of Mercy, Vive La Fete en La Muerte. Deze acts spelen op zondag 4 augustus. Verder werd bekend dat FRONT 242 op deze zelfde dag hun aller laastste Belgische festival show zal spelen op de Grote Kraai. Een laatste kans om de EBM pioniers deze zomer live in België aan het werk te zien, en mee te dansen en zingen op Headhunter, No Shuffle, Welcome To Paradise, U-Men, Take One of Funkahdafi.

Tickets zijn nog te koop via deze link en de ticketprijzen zijn vanaf 52 euro.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites