logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Roots, Ribs, Brews Festival kondigt o.a Waylon en Ralph de Jongh aan voor 2024 editie

Het jaarlijkse Emmense festival Roots, Ribs, Brews, dat dit jaar zal plaatsvinden op Zaterdag 13 juli heeft de eerste namen van de line-up voor de editie van 2024 aangekondigd.


  • Dec 05 2023
  • 56
  • 4731 Views
Roots, Ribs, Brews Festival kondigt o.a Waylon en Ralph de Jongh aan voor 2024 editie
Het jaarlijkse Emmense festival Roots, Ribs, Brews, dat dit jaar zal plaatsvinden op Zaterdag 13 juli heeft de eerste namen van de line-up voor de editie van 2024 aangekondigd. De grootste namen op het affiche zijn Waylon en Ralph de Jongh, die beiden met een live band zullen optreden.

Voor liefhebbers van country en blues biedt de aangekondigde line-up een uitgebreidt programma. Waylon zal het podium betreden met een volle country set, terwijl Ralph de Jongh zijn reputatie als ware Nederlandse bluesman van de 21e eeuw zal versterken. Ook zijn de acts, Hilltop Howlers, Easterfield, The Black River Roots en Liz Young & The Black Slacks aangekondigd voor de opkomende editie van het festival. De rest van de namen zullen later bekend gemaakt worden.

De kaartverkoop voor het festival is van start gegaan, en geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om tot eind december tickets te bemachtigen tegen de huidige prijs van €32,50. Vanaf 1 januari 2024 zal de ticketprijs stijgen naar €38,50. Roots, Ribs, Brews, was in zowel 2022 als 2023 volledig uitverkocht.

Koop hier tickets voor Roots, Ribs Brews 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites