logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Down the Rabbit Hole 2024 binnen 45 Minuten uitverkocht

Het festival Down the Rabbit Hole, dat zal plaatsvinden van 5 tot 7 juli 2024, heeft binnen een recordtijd van drie kwartier al haar beschikbare tickets weten te verkopen.


  • Dec 05 2023
  • 30
  • 4085 Views
Down the Rabbit Hole 2024 binnen 45 Minuten uitverkocht
Het festival Down the Rabbit Hole, dat zal plaatsvinden van 5 tot 7 juli 2024, heeft binnen een recordtijd van drie kwartier al haar beschikbare tickets weten te verkopen. Het festival, dat plaatsvindt op De Groene Heuvels bij Ewijk, heeft daarmee volgens de organisatie een record gevestigd.

Zaterdagmiddag vlogen alle beschikbare kaartjes over de digitale toonbank, zo meldt Bente Bollman, de woordvoerder van MOJO, aan het AD. Bollman beschrijft de snelle uitverkoop als 'een unicum'. "Mensen zaten er om elf uur echt klaar voor. De tickets waren bijna in één keer weg. Het duurt alleen even voordat het systeem dat echt aangeeft. Eerst moeten alle verkoopprocessen helemaal zijn afgerond."

De kaartverkoop voor de 2024-editie van Down the Rabbit Hole startte al eerder voor bezeoekers van het festival in 2023, waarbij op woensdag de eerste kans was om tickets te bemachtigen. Deze voorverkoop verliep ook razendsnel.

Opvallend is dat de ticketprijzen dit jaar met 25 euro zijn gestegen ten opzichte van het vorige jaar. Desondanks lijkt dit geen belemmering te zijn geweest voor de bezoekers.

Vanaf 15 januari hebben kaarthouders de mogelijkheid om tickets door te verkopen via de Ticketmaster-website. Wat namen van de line-up omvatten: LCD Soundsystem, The National, Mdou Moctar en Eefje de Visser. Bekijk de volledige line-up op de festival pagina van Down the Rabbit Hole.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites