logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Eerste namen Dour festival 2024 line-up onthuld met o.a. Bicep, Netsky, James Blake en Amelie Lens

Het Dour Festival, in Belgie, heeft zojuist de eerste namen voor de line-up van 2024 aangekondigd. Een opvallende naam in de line-up is de Belgische techno-dj Amelie Lens, bekend om haar energieke sets en techno anthems.


  • Dec 05 2023
  • 60
  • 3335 Views
Eerste namen Dour festival 2024 line-up onthuld met o.a. Bicep, Netsky, James Blake en Amelie Lens
Het Dour Festival, in Belgie, heeft zojuist de eerste namen voor de line-up van 2024 aangekondigd.

Een opvallende naam in de line-up is de Belgische techno-dj Amelie Lens, bekend om haar energieke sets en techno anthems. Bicep zal zijn CHROMA AV DJ Set presenteren, terwijl Chase & Status Live hun kenmerkende drum and bass-geluid naar het festival brengen. Het aanbod wordt aangevuld met artiesten zoals Ezra Collective, James Blake, Josman en Luidji.

Naast bekende namen uit de elektronische muziekscene zoals Netsky en Trym, belooft het festival ook ruimte te bieden aan opkomend talent, met acts als Nia Archives en Obongjayar.

De kaartverkoop voor het Dour Festival 2024 is reeds gestart, met ticketprijzen vanaf €165 voor toegang tot alle vijf dagen van het evenement. Meer namen zullen later nog toegevoegd worden aan de line-up. Hier vind je alle namen voor Dour 2024 op een handig rijtje.

Met Bizkit Park, Chippy Nonstop, MJ Nebreda, Zaho de Sagazan en anderen belooft de line-up een diverse en mix te worden van gevestigde namen en veelbelovende nieuwkomers. Het festival zal plaatsvinden van 17 tot en met 21 juli. Koop hier tickets voor het Dour festival 2024.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites