logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Lenny Kravitz daags voor Rock Werchter headline spot ook naar Ziggo Dome

Afgelopen week kondigde Rock Werchter Lenny Kravitz aan als headliner voor de Rock Werchter donderdag 4 juli. Vandaag wordt bekend dat de Amerikaanse rockster ook een concert geeft in Amsterdam.


  • Dec 05 2023
  • 34
  • 4719 Views
Lenny Kravitz daags voor Rock Werchter headline spot ook naar Ziggo Dome
Afgelopen week kondigde Rock Werchter Lenny Kravitz aan als headliner voor de Rock Werchter donderdag 4 juli. Vandaag wordt bekend dat de Amerikaanse rockster ook een concert geeft in Amsterdam. Op maandag 1 juli keert Lenny Kravitz terug naar de Ziggo Dome in het kader van zijn 'Blue Electric Light Tour.

Lenny Kravitz wordt beschouwd als een buitengewone rockmuzikant. Kravitz heeft genre, stijl en klasse in de loop van zijn 20-jarige carrière overstegen. Met invloeden van soul, rock en funk van de ‘60s en ‘70s, won de schrijver, producer en multi-instrumentalist vier opeenvolgende Grammy's. Op 15 maart brengt Lenny Kravitz zijn langverwachte dubbel album 'Blue Electric Light' uit. Kravitz schreef en nam het album op in zijn studio op de Bahama's en zijn gevoel voor aanstekelijke rock 'n roll komt hier opnieuw tot uiting.

Tickets voor het concert van Lenny Kravitz op maandag 1 juli gaan vrijdag 8 december in de verkoop. Zehebben een vanaf-prijs van 66,08 euro gekregen. Hier koop je tickets voor het concert van Lenny Kravitz in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticektreminder in.
Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites