logo logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Entertainment

Heeft u kindvriendelijkheid als goede voornemen in 2023?

The 2023 Lift off! Ook dit jaar nemen wij u graag mee op onze reis om de wereld een kindvriendelijke plek te maken. Wij houden u graag op de hoogte van hoe wij, samen met onze partners en klanten, wereldwijd speelplezier voor kinderen realiseren. In

door: Easy Branches Team - Guest Posting Services

  • Jan 16 2023
  • 60
  • 3168 Views
Heeft u kindvriendelijkheid als goede voornemen in 2023?

The 2023 Lift off! Ook dit jaar nemen wij u graag mee op onze reis om de wereld een kindvriendelijke plek te maken. Wij houden u graag op de hoogte van hoe wij, samen met onze partners en klanten, wereldwijd speelplezier voor kinderen realiseren. In elke onderneming is kindvriendelijkheid heel belangrijk, kinderen zijn tenslotte de toekomst. In deze nieuwsbrief worden een aantal populaire producten uitgelicht en presenteren wij een nieuw spel. Lees dus snel verder!

Wij bieden al speelwaarde vanaf 1m2. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

NIEUW PRODUCT!

Shocking Spiral

Het idee van een bibberspel is ontstaan in 2013 en is gemaakt om niet alleen speelplezier voor kinderen te realiseren, maar ook voor tieners, ouders, opa’s en oma’s. Haal op iedere leeftijd het kind in jezelf naar boven. Ga de uitdaging aan met elkaar, of met jezelf en verbeter de high score! Wie denkt stalen zenuwen en een vaste hand te hebben, of kinderen zelfbeheersing, geduld en behendigheid wil leren; wees er als eerste bij om dit gloednieuwe spel in te zetten voor speelplezier!

Bekijk hieronder een preview van het nieuwe product.

Populairste custom product van 2022

Wandspel Sliding Puzzle

Wij hebben de productie van onze speelconcepten geheel in eigen beheer. Van design tot productie en zelfs tot de installatie van het eindresultaat. Hierdoor is het mogelijk om nieuwe producten te ontwerpen, of om onze bestaande speelconcepten een nieuwe look te geven. Dit kan bijvoorbeeld door uw bedrijfsidentiteit door te voeren in de wandspellen. In 2022 hebben we de Sliding Puzzle het meest gebruikt om te personaliseren. Dit wandspel is een schuifpuzzel, kinderen kunnen de knoppen via de banen de goede kant op schuiven. Zo leren ze verbindingen te leggen en wordt hun fijne motoriek gestimuleerd.

Bekijk hieronder onze standaard Sliding Puzzle en een aantal voorbeelden van de custom variant.

IKC collecties

Onze collectie Beadstree kralentafels

De Beadstree Table is een kralentafel die vaak geplaatst wordt in de wachtruimte binnen de gezondheidszorg. Door te spelen met de kralen en ze langs de gevormde draden te leiden, wordt de fijne motoriek bij kinderen spelenderwijs gestimuleerd. De kralentafel is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en is afgewerkt met een antibacteriële lak. Hierdoor is de tafel gemakkelijk te reinigen en is er weinig onderhoud nodig. Veel speelwaarde op een 1m2, zonder losse onderdelen die kwijt kunnen raken.

Fun fact: Het design van onze eerste Beadstree Table is gebaseerd op het tree gedeelte van de naam: het blad is ontworpen in de vorm van een boom. Dit is vooral goed te zien vanaf de bovenkant.

Kijk op onze website voor meer informatie!

Of neem volledig vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze speelconcepten.


Easy Branches Global Guest Posting Services multilanguage

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Crypto Coins for FREE when use this link

Jan Jansen Life Stories and Quotes

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches