logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

WeitjeRock krijgt op tiende editie onder andere bezoek van dEUS en Triggerfinger

WeitjeRock viert dit jaar hun tienjarige jubileum en heeft nu de eerste namen bekend gemaakt voor de line-up van zaterdag 27 juli. Als headliner staat dEUS op het programma.


  • Feb 12 2024
  • 40
  • 4258 Views
WeitjeRock krijgt op tiende editie onder andere bezoek van dEUS en Triggerfinger
WeitjeRock viert dit jaar hun tienjarige jubileum en heeft nu de eerste namen bekend gemaakt voor de line-up van zaterdag 27 juli.

Als headliner staat dEUS op het programma. Dit jaar keert de Belgische band Triggerfinger weer terug naar Nederland, en staan ook Admiral Freebee en Raymond van het Groenewoud op het podium. Verder zullen ook MEROL en de band Whispering Sons het podium betreden en nieuw werk vertonen.

Op vrijdagavond zal net zoals voorgaande jaren een dance avond worden georganiseerd en op zaterdag de traditionele festivaldag. De overige artiesten voor het festival worden op een later moment bekend gemaakt.

Net als voorgaande jaren zijn er losse dagkaarten voor vrijdag en zaterdag te verkrijgen evenals een combiticket voor beide dagen. Daarnaast zijn er ook weer camping tickets te koop. Bestel hier tickets voor WeitjeRock 2024! Tickets kosten tussen de 22,50 en 86 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites