logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Beurs

Olympische Spelen berokkenen Air France-KLM meer schade dan gedacht

Luchtvaartmaatschappij Air France-KLM verwacht deze zomer 200 miljoen euro mis te lopen door de Olympische Spelen. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers van het bedrijf. Eerder waarschuwde het bedrijf al voor tegenvallende resultaten: tussen juni en augu

door: nos.nl

  • Jul 25 2024
  • 40
  • 4536 Views
Olympische Spelen berokkenen Air France-KLM meer schade dan gedacht

Luchtvaartmaatschappij Air France-KLM verwacht deze zomer 200 miljoen euro mis te lopen door de Olympische Spelen. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers van het bedrijf.

Eerder waarschuwde het bedrijf al voor tegenvallende resultaten: tussen juni en augustus zou het gaan om 160 tot 180 miljoen euro. Die waarschuwing wordt nu met nog eens tientallen miljoen naar boven bijgesteld.

Passagiers mijden Parijs vanwege de verwachte drukte rondom de Olympische Spelen. Het Frans-Nederlandse bedrijf merkt dat er daarom minder vliegtickets van en naar Parijs worden geboekt. Vooral Franse toeristen zeggen dat ze hun vliegvakantie uitstellen tot na de Spelen uit angst voor chaos op de luchthaven.

Dat reizigers Parijs mijden heeft impact op het complete bedrijf. Hoewel bij het Nederlandse KLM de winst licht stijgt, daalt de winst in het afgelopen halfjaar met 317 miljoen euro. In dezelfde periode vorig jaar werd er nog 274 miljoen winst gemaakt.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image