logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

De nodige bioscoopgangers keken deze geweldige Leonardo DiCaprio-film niet af

Niet iedereen kon het aanzien hoe de acteur kapot werd getrokken door een woeste beer.


  • Mar 28 2024
  • 53
  • 3518 Views
De nodige bioscoopgangers keken deze geweldige Leonardo DiCaprio-film niet af
Het overkomt elke bioscoopganger wel eens, dat ze een kaartje kopen voor een film maar achteraf teleurgesteld zijn dat ze dit hebben gedaan. The Revenant mag dan wel een topfilm zijn, de nodige kijkers verlieten ook de zaal tijdens de film.In 2015 bracht de geliefde regisseur Alejandro González Iñárritu The Revenant uit, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Leonardo DiCaprio. Hij kruipt in de huid van de pelsjager Hugh Glass.VerhaalHet verhaal speelt zich af in het jaar 1823, wanneer Glass en zijn team gaan jagen. Glass wordt op een moment aangevallen en ernstig toegetakeld door een grizzlybeer. In plaats van dat hij geholpen wordt, beroven zijn lijfwachten hem en laten ze hem voor dood achter. Wonder boven wonder weet Glass de aanval te overleven. Hij heeft maar een enkel doel en dat is wraak nemen op de lijfwachten die hem alles ontnomen hebben. Zijn zoektocht leidt hem door een enorm uitgetrokken en woest landschap.PareltjeHoewel de film grandioos in elkaar is gestoken en de kijker wordt getrakteerd op de nodige indrukwekkende beelden, ging dit sommige bioscoopgangers iets té ver. Iñárritu laat ons de nodige choquerende scènes zien.
In het begin van de film zien we hoe een iemand door de keel wordt geschoten met een pijl en boog en net daarna wordt Glass op gruwelijke wijze aangevallen door de grizzlybeer. Ook het laatste gevecht, dat plaatsvindt op het einde, is behoorlijk bloederig en visueel.WeglopenNiet iedereen kon dit aan, waardoor sommige kijkers de film verlieten na deze scènes. Meerdere bioscopen melden dat mensen de zaal verlieten aangezien het ze allemaal iets te veel werd, maar al met al werd de film uitstekend ontvangen.
De film was een box-office succes en DiCaprio won na talloze keren genomineerd te zijn voor een Oscar eindelijk zijn eerste (en vooralsnog enige) gouden beeldje. Toch was het allesbehalve een makkelijke opgave voor de topacteur, die al eerder liet weten dat deze scène hem te ver ging.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites