logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'Les Misérables' werd bijna verpest door de tenenkrommende slechte prestatie van deze acteur

Russell Crowe is een top acteur, maar zingen kan hij beter enkel en alleen onder de douche doen.


  • Mar 19 2024
  • 30
  • 3199 Views
'Les Misérables' werd bijna verpest door de tenenkrommende slechte prestatie van deze acteur
Het komt natuurlijk wel vaker voor, dat we worden getrakteerd op een geweldige film waar een slechte acteerprestatie in verstopt zit. In de ogen van de nodige filmfanaten is dit ook het geval met Les Misérables.De wereldberoemde Franse schrijver Victor Hugo heeft de nodige boeken geschreven, maar 'Les Misérables' wordt vaak gezien als zijn belangrijkste werk. Hier zijn dan ook al de nodige verfilmingen van geweest, al is de bekendste waarschijnlijk die uit 2012.CastDeze film werd gemaakt door Tom Hooper, die heel wat grote sterren wist te strikken, zoals Hugh Jackman, Eddie Redmayne, Amanda Seyfried en Anne Hathaway. Laatstgenoemde won zelfs een Oscar voor haar rol als Fantine. De rest van de cast ontving ook voornamelijk alleen maar lovende kritieken, op een uitzondering na: Russel Crowe. Ondanks het feit dat het een geweldige acteur is die al de nodige pareltjes heeft geleverd, ging hij met Les Misérables flink de mist in.ZingenHet heeft hier voornamelijk te maken met zijn zangprestatie. Zowel filmcritici als 'de gewone bioscoopgangers' vonden Crowe allesbehalve zuiver klinken. Hoewel Crowe de meedogenloze politie-inspecteur Javert wel overtuigend weet neer te zetten, is dit heel wat minder zodra hij begint te zingen.
Veel kijkers uitten hun verbazing en zelfs teleurstelling over Crowe's gebrek aan vocale kracht en emotionele diepte. Zijn stem kon in de ogen (of beter gezegd oren) van de fans de veeleisende musicalnummers niet aan. LastigErgens ligt de schuld natuurlijk ook voor een groot deel bij regisseur Hooper. Voor musicals worden de muzieknummers waarin acteurs moeten zingen vaak later toegevoegd, maar Hooper besloot dit live op te nemen, tegelijkertijd met de opnames, waardoor deze ook niet makkelijk aangepast konden worden.
Crowe zette dan misschien wel zijn beste beentje voor, het contrast tussen zijn vertolking en die van zijn mede-sterren was behoorlijk opvallend. Hoewel Les Misérables alsnog prima werd onthaald, zegt menig cinefiel dat deze stukken beter had kunnen zijn met een ervaren musicalacteur in plaats van Crowe.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites