logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Deze veelbelovende blockbuster met alleen maar grote sterren was een gigantische flop

Na deze flop besloot regisseur Cameron Crowe zelfs andere dingen te gaan doen.


  • Mar 19 2024
  • 36
  • 2960 Views
Deze veelbelovende blockbuster met alleen maar grote sterren was een gigantische flop
Het komt wel vaker voor, dat een film er veelbelovend uitziet en wordt gezien als een mogelijke kanshebber voor de Oscars. Soms komt dit ook uit, andere keren blijkt het juist een mega flop te zijn. Helaas hoort de onderstaande film in de laatste categorie.Het gaat hier om Aloha uit 2015. Deze werd gemaakt door regisseur Cameron Crowe. Hij had al eerder hoge ogen weten te gooien met films als Jerry Maguire en Almost Famous.TeamNiet zo heel gek dus, dat menig acteur met de regisseur wilde samenwerken. Voor Aloha wist hij dan ook veel grote sterren te strikken, zoals Bradley Cooper, Emma Stone, Bill Murray, Alec Baldwin, John Krasinsksi én Rachel McAdams. Heel wat filmtalenten bij elkaar dus, maar ondanks de aanwezigheid van al deze bekende namen wist de film niet te overtuigen. Van zowel critici als de gewone bioscoopgangers kreeg Aloha dan ook geen geweldige cijfers.KritiekOp IMDb scoort de film slechts een 5,4 en op Rotten Tomatoes zelfs een 20%. De audience score ligt met zijn 29% maar amper hoger. Een van de redenen waarom de film al kritiek kreeg voor zijn release is dat Stone een personage speelde van gedeeltelijk Aziatische afkomst.
Dit leidde tot beschuldigingen van whitewashing en een gebrek aan culturele sensitiviteit. Dit zorgde voor negatieve publiciteit voordat Aloha überhaupt al werd uitgebracht. AndersAan de box-office wist de film dan ook niet te overtuigen en bracht slechts 26 miljoen dollar op tegenover het 50 miljoen dollar budget. Aloha was dan ook een grote commerciële mislukking, iets waar studio Comlumbia Pictures veel verlies mee leed.
Crowe's film kreeg eveneens kritiek te verduren voor het onsamenhangende verhaal, zwakke dialogen en een gebrek aan diepgang. De regisseur heeft sindsdien geen films meer gemaakt en houdt zich vandaag de dag voornamelijk bezig met musicals in Broadway.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites