Eerder dit jaar presenteerde Toyota de Granvia, een luxueuze personenautoversie van de hier niet leverbare HiAce die in onder meer Australië wordt ge
 Toyota GranAce is Japanse Granvia

Toyota GranAce is Japanse Granvia

Toyota GranAce is Japanse Granvia

Toyota GranAce is Japanse Granvia

Toyota GranAce is Japanse Granvia

Toyota GranAce is Japanse Granvia
Toyota GranAce is Japanse Granvia
  • 2019-10-09 11:40:04 1 maanden geleden
  • keer bekeken 4,159
29
gedeelde

Eerder dit jaar presenteerde Toyota de Granvia, een luxueuze personenautoversie van de hier niet leverbare HiAce die in onder meer Australië wordt gevoerd. Die auto maakt nu de oversteek naar Japan, maar krijgt daar wel een andere naam.

In plaats van Granvia heet de luxueuze groepsvervoerder in z’n thuisland GranAce. Voor de rest lijken de auto’s identiek, al krijgen we nu wel fraaiere beelden van het interieur te zien. Dat is fijn, want met de stoelopstelling is iets bijzonders aan de hand. Naast de niet ongebruikelijke 2-2-2-opstelling is de GranAce er namelijk ook als achtzitter, waarbij opnieuw met rijen van twee wordt gewerkt. Bij deze variant zijn de stoelen derhalve over niet minder dan vier rijen verdeeld.

In Europa rekent Toyota voor z’n besteller op de input van PSA, dat met de Peugeot Boxer en Citroën Jumpy de basis voor de ProAce aanleverde. In Azië hebben de Japanners wel een eigen product, de HiAce. Die was ooit ook bij ons leverbaar en is in veel landen niet meer weg te denken als praktisch werkpaard voor goederen- en personenvervoer. De huidige, zesde generatie van het model werd in februari onthuld.

Toyota GranAce

Wat denk je van dit verhaal?
Toyota GranAce is Japanse Granvia

MAIN BARENG TEMEN CHESS RUSH AUTO WIN!!

MAIN BARENG TEMEN CHESS RUSH AUTO WIN!!

chessrushguildclash #mainbarengketuaguild Download chess rush di http://bit.ly/2n8G3wq Kirim konten chess rush di youtube dan Instagram sampai dengan ...
post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacaturesWe offer a unique selection of collectibles Artifacts, Sculptures, Jewels and Paintings from World-Wide Artists to sell Global. This can be see over or purchased securely online after logistic send by DHL InternationalFaillisement in zicht???????  Laat het niet zo ver komen en contacteer ons optijd!!!!!!! Vastgoed project klein of groot wij helpen U uit de Nood!!!!!!