logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Auto

Nieuws: Eerste Brussels Auto Show groot succes

Het was beslist géén ‘autosalon’, de Brussels Auto Show die van 17 tot en met 22 januari werd gehouden in de Brusselse Heizelpaleizen. De nadruk lag, zoals de naam al wat suggereert, veeleer op show. Uiteindelijk waren er slechts twee automerken offi

door: auto55.be

  • Feb 20 2024
  • 32
  • 4158 Views
Nieuws: Eerste Brussels Auto Show groot succes

Het was beslist géén ‘autosalon’, de Brussels Auto Show die van 17 tot en met 22 januari werd gehouden in de Brusselse Heizelpaleizen. De nadruk lag, zoals de naam al wat suggereert, veeleer op show. Uiteindelijk waren er slechts twee automerken officieel aanwezig - Fisker en MG. Wie traditioneel naar de Heizel afzakte om kennis te maken met de nieuwste auto’s, had er niets te zoeken.

122.000 bezoekers voor Brussels Autoshow

Wat er dan wel was? Bijna 400 auto’s van allerlei pluimage. Van extreme tuningprojecten, tot exclusieve oldtimers en een hele reeks supersportwagens. Het hoogtepunt ws een ‘car catwalk’ van 80 meter lang, waarop bezoekers sommige auto’s rijdend konden bekijken en beluisteren. Elektrische auto’s waren er opvallend weinig. Met speciale gasten - Shmee150, de Nederlandse YouTuber Enzo Knol, en de Belgische POG, werd de YouTube-generatie bediend.

In voorverkoop waren al 80.000 kaartjes verkocht en uiteindelijk zakten niet minder dan 122.000 mensen af naar het feest. De organisatie, die voor de komende jaren al een optie op de Heizelpaleizen nam, is tevreden.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites