logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Wat je moet weten over de markante horrorfilm 'Abigail' voordat je 'm in de bioscoop gaat kijken

De nieuwste van het regisseursduo achter de laatste twee 'Scream'-films valt goed in de smaak.


  • Apr 17 2024
  • 31
  • 4784 Views
Wat je moet weten over de markante horrorfilm 'Abigail' voordat je 'm in de bioscoop gaat kijken
April werd op het gebied van horror prima afgetrapt met The First Omen, maar deze week verschijnt er al een nieuwe horrorfilm in de bioscopen: Abigail. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de nieuwe film van regisseurs Tyler Gillet en Matt Bettinelli-Olpin (Scream VI).De nieuwe film van Radio Silence (Gillet & Bettinelli-Olpin) verschijnt donderdag 18 april in de Nederlandse bioscopen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten voordat je de film gaat kijken.VerhaalDe film volgt een groep ontvoerders die een jonge ballerina genaamd Abigail (Alisha Weir) gevangennemen en moeten bewaken. Ze is namelijk de dochter van een machtig figuur uit de onderwereld van wie ze een losgeld van $ 50 miljoen eisen. Ze krijgen echter al snel meer dan waar ze op hadden gerekend als ze beseffen dat ze niet een gewoon meisje hebben ontvoerd, maar een 'monsterlijk' kind dat hen een voor een opjaagt.Dracula's DaughterDankzij de trailers is het geen geheim dat Abigail in werkelijkheid een vampier is, maar dit had sowieso geen verrassing geweest als je terugkijkt naar de aankondiging van de film. Het werd namelijk aangekondigd als een moderne remake van Dracula's Daughter uit 1936.
Abigail valt in hetzelfde rijtje als The Invisible Man (2020) en Renfield (2023) in de zin dat het een compleet nieuw perspectief biedt op een iconisch monsterverhaal.Angus CloudDe indrukwekkende cast van Abigail bestaat uit Melissa Barrera, Kathryn Newton, Dan Stevens, Giancarlo Esposito, Matthew Goode en Kevin Durand. Abigail is ook een van de laatste films waarin de recent overleden Angus Cloud (Euphoria) te zien is.
De jonge acteur overleed kort nadat hij zijn scènes voor Abigail had opgenomen. Hij zal nog in één andere film te zien zijn na Abigail; de dramafilm Freaky Tales met o.a. Pedro Pascal en Tom Hanks.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites