logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

London Tunnels wint aan beurswaarde op eerste dag op Beursplein 5

AMSTERDAM (ANP) - London Tunnels kende donderdag een succesvol debuut op de Amsterdamse beurs. Het bedrijf, dat geld wil ophalen om in de Britse hoofdstad een ondergronds tunnelcomplex uit de Tweede Wereldoorlog open te stellen voor toeristen, won op

door: nieuws.nl

  • Jun 27 2024
  • 34
  • 4658 Views
London Tunnels wint aan beurswaarde op eerste dag op Beursplein 5

London Tunnels kende donderdag een succesvol debuut op de Amsterdamse beurs. Het bedrijf, dat geld wil ophalen om in de Britse hoofdstad een ondergronds tunnelcomplex uit de Tweede Wereldoorlog open te stellen voor toeristen, won op zijn eerste handelsdag meteen 7 procent aan beurswaarde.

Het Britse bedrijf exploiteert de Kingsway Exchange Tunnels onder het Londense metrostation Chancery Lane. De tunnels werden in de jaren veertig van de vorige eeuw aangelegd om burgers te beschermen tegen Duitse bombardementen. Het is de bedoeling om de plek om te vormen tot een bestemming voor kunst, natuur en wetenschappen. In 2027 moet het complex opengaan voor het publiek.

De beursnotering aan Beursplein 5 maakt het voor de onderneming gemakkelijker om investeerders te vinden. Het bedrijf is van plan om na de beursgang voor omgerekend 35 miljoen euro aan aandelen te slijten aan institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites