logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Nieuw videoplatform van Amazon moet alternatief worden voor TikTok

WASHINGTON (ANP/BLOOMBERG) - Streamingdienst Twitch van Amazon heeft een nieuw videoplatform onder de naam Discovery Feed gelanceerd. Discovery Feed moet uitgroeien tot een alternatief voor TikTok, dat verboden dreigt te worden in de VS. Net als op T

door: nieuws.nl

  • May 01 2024
  • 49
  • 4539 Views
Nieuw videoplatform van Amazon moet alternatief worden voor TikTok

Streamingdienst Twitch van Amazon heeft een nieuw videoplatform onder de naam Discovery Feed gelanceerd. Discovery Feed moet uitgroeien tot een alternatief voor TikTok, dat verboden dreigt te worden in de VS. Net als op TikTok kunnen gebruikers op Discovery Feed korte video’s delen.

Discovery Feed verschijnt als een nieuw tabblad op de mobiele app van Twitch. In tegenstelling tot TikTok plaatsen gebruikers niet hun eigen beelden, maar kiezen ze grappige of interessante fragmenten uit video’s van anderen en maken daar korte clips van. Discovery Feed wordt “gepersonaliseerd op basis van de kijkgeschiedenis”, aldus een woordvoerder van Twitch.

TikTok, eigendom van het Chinese ByteDance, heeft 170 miljoen maandelijkse gebruikers in de VS. Het Witte Huis eist dat ByteDance de Amerikaanse onderdelen verkoopt, omdat de populaire app door China voor propagandadoeleinden kan worden gebruikt.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites