logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Bijna perfecte parel op Netflix: 'Schindler's List' scoort 98% op Rotten Tomatoes

'Schindler's List' van Steven Spielberg is een dramafilm die je moet hebben gezien.


  • Apr 25 2024
  • 55
  • 4203 Views
Bijna perfecte parel op Netflix: 'Schindler's List' scoort 98% op Rotten Tomatoes
Het grote voordeel van de helaas wat talrijke streamingdiensten is dat er ook heel wat goede titels uit de filmhistorie terug te kijken zijn. FilmTotaal helpt je een handje om deze films weer te vinden en te bewonderen.Zo staat op Netflix de oorlogsfilm Schindler's List van regisseur Steven Spielberg, die je kunt kennen van Indiana Jones en Jaws.Schindler's ListDe film uit 1993 heeft een hoofdrol voor Liam Neeson. Bijrollen gingen naar onder meer Andrzej Seweryn, Ralph Fiennes en Ben Kingsley. De film is erg goed ontvangen. Zo luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes (98%): "Schindler's List combineert de verschrikkelijke gruwel van de Holocaust met het kenmerkende tedere humanisme van Steven Spielberg om het dramatische meesterwerk van de regisseur te creëren."Reacties"Waarschijnlijk de beste film ooit gemaakt. Sommigen zullen het moeilijk vinden om naar te kijken." schreef David H op Rotten Tomatoes.
Antonio V schreef op Rotten Tomatoes: "Samenvattend is 'Schindler's List' een filmisch meesterwerk dat niet alleen een geschiedenisles is, maar ook een eerbetoon aan de menselijke veerkracht en de moed van degenen die het kwaad durfden te trotseren. Deze film is een emotioneel krachtige ervaring die je niet mag missen."Op NetflixDe $22 miljoen kostende film was een groot succes en bracht meer dan $321 miljoen op aan de BoxOffice. Gelukkig kun je de film nu nog een keertje kijken op Netflix.
Synopsis: De op het oog ijdele en gierige Duitse zakenman Oskar Schindler besluit tijdens het Nazi-regime zijn fabriek te gaan gebruiken als vluchtplaats voor Joden. Hij wist op deze manier zo'n 1100 Joden van de gaskamers van Auschwitz te redden.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites