logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Prijswinnende parel op Netflix: 'Brokeback Mountain' scoort 88% op Rotten Tomatoes

'Brokeback Mountain' van Ang Lee is een dramafilm die je moet hebben gezien.


  • May 04 2024
  • 30
  • 3063 Views
Prijswinnende parel op Netflix: 'Brokeback Mountain' scoort 88% op Rotten Tomatoes
Het grote voordeel van de helaas wat talrijke streamingdiensten is dat er ook heel wat goede titels uit de filmhistorie terug te kijken zijn. FilmTotaal helpt je een handje om deze films weer te vinden en te bewonderen.Zo staat op Netflix de dramafilm Brokeback Mountain van regisseur Ang Lee, die je kunt kennen van Life of Pie en Sense and Sensibility.Brokeback MountainDe film uit 2005 heeft een hoofdrol voor Heath Ledger. Bijrollen gingen naar onder meer jake Gyllenhaal, Linda Cardellini en Anne Hathaway. De film is erg goed ontvangen. Zo luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes (88%): "Het liefdesverhaal van Brokeback Mountain, een prachtige, epische western, is doordrenkt van een hartverscheurende universaliteit dankzij de ontroerende optredens van Heath Ledger en Jake Gyllenhaal."Reacties"De film is een perfecte combinatie van voortreffelijk acteerwerk, perfecte productie en een prachtige soundtrack. Ik moet elke keer huilen als ik ernaar kijk." schreef Val V op Rotten Tomatoes.
Ian-John C schreef op Rotten Tomatoes: "Een van de mooiste en meest ontroerende kunstwerken ooit gemaakt - het gaat uiteindelijk niet eens over homo zijn, maar meer over de pijnlijke toestand waarin mensen verliefd worden tegen de verwachtingen van de wereld in"Op NetflixDe $14 miljoen kostende film was een succes en bracht meer dan $178 miljoen op aan de BoxOffice. De film won onder andere een Oscar voor beste regisseur en beste soundtrack. Gelukkig kun je de film nu nog een keertje kijken op Netflix.
Synopsis: Twee jonge mannen ontmoeten elkaar in de zomer van 1963 en komen tot een onverwachte band. Ze hoeden samen schapen op Brokeback Mountain. Als de klus er op zit gaan ze ieder hun weg en brengen langzamerhand orde in hun bestaan. Een hernieuwde kennismaking, jaren later, brengt alles aan het wankelen. De gevolgen van de diepe band, die nog steeds blijkt te bestaan, dreunen door. De kracht van de liefde wordt danig op de proef gesteld.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites