logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

25 nieuwe namen voor line-up van Lokerse Feesten 2024 o.a. 2manydjs en Novastar

De festivalorganisatie van Lokerse Feesten komt vandaag met 25 nieuwe artiesten die de line-up van 2 t/m 11 augustus versterken. Voor vrijdag 2 augustus is de line-up van de Cherry Moon Night aangekondigd.


  • Apr 25 2024
  • 45
  • 2835 Views
25 nieuwe namen voor line-up van Lokerse Feesten 2024 o.a. 2manydjs en Novastar
De festivalorganisatie van Lokerse Feesten komt vandaag met 25 nieuwe artiesten die de line-up van 2 t/m 11 augustus versterken.

Voor vrijdag 2 augustus is de line-up van de Cherry Moon Night aangekondigd. DJ Ghost, Youri Parker, Franky Kloeck, Meg - Beg, Dave Davis, Dimitri Cooman en Marko de la Rocca kruipen achter de draaitafels.

Front242, Sisters Of Mercy, Vive La Fête en La Muerte worden op zondag 4 augustus vergezeld door legende Jah Wobble’s Metal Box en The KVB.

Op maandag 5 augustus staan naast Pixies, Richard Ashcroft en Future Islands nóg 3 indie/alternative acts, met The Murder Capital, ILA en Bill Ryder-Jones.

Chris Isaak en Richard Hawley krijgen op woensdag 7 augustus het gezelschap van Novastar, Bluai, Bony King Of Nowhere, Ão én Ise.

Andromedik sluit af na The Prodigy op donderdag 8 augustus, en in de Club Studio Brussel zorgen Murdock, Basstripper, James Marvel en Faisal die dag voor extra drum’n bass en andere beats.

2manydjs en dj Anfisa Letyago zijn toegevoegd aan het programma voor op vrijdag 9 augustus. Paul Kalkbrenner was al eerder aangekondigd voor het programma van die dag.

Ook Elmer komt erbij op zondag 11 augustus, naast Oscar And The Wolf, Anne-Marie, Joost, Froukje en Prins S. en de Geit.

De 49e editie van Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024 in Lokeren in België. Wil jij er bij zijn dit jaar?

Bestel via deze link jouw ticket voor Lokerse Feesten 2024



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites