logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Jett Rebel en meer naar MOMfest 2024

Met de uitverkochte editie van MOMfest 2023 nog vers in het geheugen, kunnen festivalgangers alweer uitkijken naar 14 december 2024. Op deze datum zal namelijk de 30e editie van MOMfest plaatsvinden aan de Noordkade in Veghel.


  • May 02 2024
  • 38
  • 4109 Views
Jett Rebel en meer naar MOMfest 2024
Met de uitverkochte editie van MOMfest 2023 nog vers in het geheugen, kunnen festivalgangers alweer uitkijken naar 14 december 2024. Op deze datum zal namelijk de 30e editie van MOMfest plaatsvinden aan de Noordkade in Veghel. Een speciale editie verdient een speciale headliner.

Jett Rebel, zanger, componist, multi-instrumentalist en producer, bekend van hits als "Louise" en "Tonight", schoot ooit als een komeet naar de top. Sindsdien is deze alleskunner niet meer weg te denken uit het (internationale) rockcircuit. Zijn dubbelalbum ‘Live In Amsterdam’ komt op 3 mei uit.

Naast Jett Rebel staan er al meer namen op het affiche van MOMfest 2024! Tribute-acts van Metallica, The Cure en Red Hot Chili Peppers, de glamrock sensatie The Glamrocks, Money & the Man, Black Djangos, Fiep, Mono Kids, The Wild Blue en Pendejo!

Bestel via deze link jouw ticket voor MOMfest 2024



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites