logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Twijfels rond Rebel Wilsons verhaal over Sacha Baron Cohen leidt tot wijziging in autobiografie

Uitgever Harper Collins neemt geen enkel risico, want het is niet duidelijk wie nu de waarheid vertelt.


  • Apr 25 2024
  • 37
  • 4447 Views
Twijfels rond Rebel Wilsons verhaal over Sacha Baron Cohen leidt tot wijziging in autobiografie
Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over actrice Rebel Wilson . Zij bracht recentelijk haar autobiografie uit, genaamd Rebel Rising, maar deze wordt in Engeland nu toch aangepast.De reden hiervoor? In haar boek haalt Wilson keihard uit naar Sacha Baron Cohen, o.a. bekend van Borat. De twee sterren werkten samen aan de film The Brothers Grimsby, maar volgens de Jojo Rabbit-actrice was dit allesbehalve een leuke ervaring, voornamelijk vanwege Cohen.Vervelende manZo noemt Wilson Cohen in haar boek een gigantische bullebak. De actrice beweert dat haar tegenspeler erop stond dat zij een scène naakt moest opnemen, terwijl dit helemaal niet in het script stond. In haar boek haalt ze dan ook naar hem uit. Wilson beweert dat Cohen hierachter kwam en probeerde de autobiografie tegen te houden. Zo zei ze al eerder: "De gigantische eikel waar ik het in een van de hoofdstukken van mijn boek over heb, is Sasha Baron Cohen".AanpassingIn Engeland zal het passage over Cohen toch klaarblijkelijk afgezwakt gaan worden. De uitgever, Harper Collins, zegt hier het volgende over: "Elke pagina wordt uitgeprint, maar vanwege legale acties, moeten we een pagina in de Engelse editie toch aanpassen".
"Het gaat hier gelukkig maar om een héél klein aandeel dat deel uitmaakt van een veel groter verhaal". Hoewel Wilson en Cohen hier allebei nog niet zelf op gereageerd hebben, liet een van Cohens advocaten zich er wel over uit.GerechtigheidZo zegt de advocaat: "Harper Collins hebben dit verhaal niet gecheckt en hebben deze leugens zomaar uitgebracht. Wij hebben bewijs dat dit niet klopt. In Engeland mag je niet zomaar leugens verspreiden".
"Dat geldt niet alleen voor Rebel Wilson, want dit is al honderden jaren het geval. Dit is een overwinning voor Sacha Baron Cohen en dit confirmeert alleen maar wat wij al vanaf het begin zeggen: dat deze roddel een beschamende stunt is in de hoop meer boeken te verkopen".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites