logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Joseph Quinn laat zich uit over dé ster op 'Gladiator 2'-set: "Zij is echt geweldig"

De nieuwkomer heeft heel veel kunnen leren van actrice Connie Nielsen.


  • Apr 24 2024
  • 40
  • 3220 Views
Joseph Quinn laat zich uit over dé ster op 'Gladiator 2'-set: "Zij is echt geweldig"
Gladiator 2 is zonder enige twijfel een van de grootste releases van dit jaar. Ondanks het feit dat Russell Crowe (gelukkig) niet terugkeert, zijn er genoeg andere sterren in te zien, zoals Joseph Quinn. Laatstgenoemde laat zich uit over de aanstaande blockbuster.Quinn, die voornamelijk bekend werd met Stranger Things en sindsdien de rollen voor het oprapen heeft, vindt het fantastisch dat hij een rol heeft weten te scoren in het vervolg. Deze wordt eveneens gemaakt door Ridley Scott. VerhaalDeze keer is de hoofdrol weggelegd voor Paul Mescal, die een oudere versie van Quinn zal neerzetten. Dit is de zoon van Lucilla (Connie Nielsen, die als een van de weinige originele acteurs terugkeert voor het vervolg) en het neefje van Joaquin Phoenixs Commodus. Quinn heeft ook een belangrijk aandeel. Hij is namelijk te zien als de nieuwe keizer van Rome. Hoewel de acteur zegt dat het vervolg het origineel zeker eer aandoet, wil hij wel zijn eigen rol kunnen neerzetten zonder Phoenix te kopiëren. ZenuwslopendQuinn, die eveneens een van de hoofdrollen wist te bemachtigen in de aanstaande Fantastic Four-reboot, is een grote fan van Nielsen. Zo begint de acteur: "We weten allemaal dat de eerste 'Gladiator'-film een legendarische status heeft. Die willen we ook preserveren".
"Het was dus als het ware best eng, om voor een vervolg te gaan. We willen dit natuurlijk niet verprutsen. De schaal van de sequel is ook echt krankzinnig. Ze hebben Rome echt nagebouwd. Het was echt fantastisch, maar ook best zenuwslopend".ErvaringGelukkig konden Quinn en alle nieuwkomers rekenen op de hulp van Nielsen. Quinn vervolgt: "Zij liet ons zien hoe we ons moeten gedragen in het Colosseum. Ik zal niet ontkennen dat ik behoorlijk nerveus was, maar zij was de kalmte zelf en stelde iedereen gerust. Zij is echt een geweldig persoon."

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites