logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

MCU-baas Kevin Feige keurde tientallen ideeën voor 'Deadpool 3' af

De MCU-baas en Ryan Reynolds werkten samen aan tientallen concepten voor 'Deadpool 3'.


  • May 05 2024
  • 38
  • 4752 Views
MCU-baas Kevin Feige keurde tientallen ideeën voor 'Deadpool 3' af
Een samenwerking tussen Deadpool en Wolverine in het MCU leek onvermijdelijk. Ryan Reynolds heeft lang gelobbyd om Hugh Jackman te overtuigen zijn klauwen weer op te pakken. Toch was Deadpool and Wolverine niet het oorspronkelijke idee voor Deadpool 3. Ryan Reynolds en MCU-baas Kevin Feige onthulden aan Empire Magazine dat ze tientallen ideeën hadden voor een nieuwe Deadpool-film. Deadpool-acteur Reynolds legt uit dat het eerste idee een soort Rashomon-verhaal was over Deadpool en Wolverine, verteld vanuit drie verschillende perspectieven. Hij had een grootschalige film voor ogen, maar verteld op een kleinschalige manier. RashomonRashomon is een Japanse filmklassieker uit de jaren vijftig. In de film wordt het verhaal van de dood van een Samurai verteld door drie verschillende personen. Aan het einde van de film is het niet duidelijk welk verhaal de waarheid is. Feige keurde het Rashomon-idee af: "Het maakte niet uit, Ryan is een ideeënmachine. Hij had naast dit idee nog 25 andere verhalen die hij gepitched heeft."BlockbusterReynolds ging aan de slag met nog meer concepten voor een blockbuster. "Ik heb wel 18 verschillende ideeën op papier uitgewerkt", vertelt de acteur. "Sommige waren voor een kleine film met een budget van 10 miljoen dollar, en andere waren gigantische blockbusters."
Gezien de trailer lijkt Deadpool and Wolverine getransformeerd te zijn tot een gigantische blockbuster met een enorm budget. De nieuwste MCU-film verschijnt 24 juli in de bioscoop.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites