logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Keert Famke Janssen terug als de X-men Phoenix? "Je weet maar nooit"

De actrice laat niks los over een mogelijke cameo in 'Deadpool and Wolverine'.


  • Apr 24 2024
  • 49
  • 2773 Views
Keert Famke Janssen terug als de X-men Phoenix? "Je weet maar nooit"
De nieuwe trailer voor Deadpool and Wolverine belooft een hoop cameos van X-men-personages uit de Fox/Marvel-films. Maar zal ook de Phoenix aka Jean Grey, gespeeld door Famke Janssen, uit de as herrijzen?Janssen weet niet wat de plannen voor Jean Grey zijn in het MCU maar de actrice sluit niet uit dat ze nog een keer in de huid van de mutant kruipt. [i]"Je weet maar nooit," vertelt ze in een interview met Comicbook.com.Janssen keerde al eerder terug"Ik weet het niet, ik had niet verwacht dat ik na de dood van Jean Grey in X-Men: The Last Stand nog eens terug zou keren. Maar ik werd opnieuw terug gevraagd voor flashbacks in The Wolverine en X-Men: Days of Future past."Dat ze in die films terug mocht keren was volgens de actrice een verrassing die ze niet aan zag komen. Over een mogelijke onverwachte terugkeer in Deadpool en Wolverine zegt ze: "Geen idee, ik betwijfel het, maar je weet maar nooit."Netflix-serieMocht Janssen inderdaad verschijnen in de volgende film in het MCU, dan zal ze dat uiteraard niet verklappen in een interview. Vraag dat maar aan Andrew Garfield die jarenlang volhield dat hij nooit terug zou keren als Spider-Man.
Janssen is binnenkort te zien naast Bill Skarsgard in de actiefilm Boy Kills World. Ook werkt ze op dit moment aan de Nederlandstalige Netflix-serie Amsterdam Empire. Of ze ook te zien zal zijn in Deadpool en Wolverine, ontdekken we vanaf 24 juli in de bioscoop.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites