logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Dillinger Escape Plan, Nova Twins en meer naar Lokerse Feesten

Lokerse Feesten heeft nieuwe namen aan de line-up van 6 augustus toegevoegd, waar Korn al voor was bevestigd. Nieuw op de line-up zijn de mathcore pioniers The Dillinger Escape Plan, met originele zanger Dimitiri Minakakis, alternatief rockduo Nova


  • Mar 29 2024
  • 59
  • 2955 Views
Dillinger Escape Plan, Nova Twins en meer naar Lokerse Feesten
Lokerse Feesten heeft nieuwe namen aan de line-up van 6 augustus toegevoegd, waar Korn al voor was bevestigd.

Nieuw op de line-up zijn de mathcore pioniers The Dillinger Escape Plan, met originele zanger Dimitiri Minakakis, alternatief rockduo Nova Twins en het elektronische rockduo Wargasm. Ook de Mexicaanse rock zussen van The Warning zullen naar het Belgische feest komen.

De 49e editie van Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024. Eerder werd de komst aangekondigd van Korn, The Roots, Chris Isaak, The Prodigy, De La Soul, Oscar And The Wolf, Anne-Marie, Joost en Froukje.

Dagtickets zijn reeds te koop, meer namen voor deze dag worden binnenkort bekendgemaakt. Haal hier tickets voor Lokerse Feesten 2024!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites