logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Tennis

Demi Schuurs zoekt en vindt! Braziliaanse Luisa Stefani nieuwe dubbelpartner

Demi Schuurs heeft een nieuwe dubbelpartner gevonden nadat zij brak met de Amerikaanse Desirae Krawczyk. Luisa Stefani uit Brazilië is de nieuwe partner van de nummer 19 op de wereldranglijst. Stefani zelf staat 1 plekje hoger op de ranglijst; 18e. S


  • Dec 04 2023
  • 60
  • 3411 Views
Demi Schuurs zoekt en vindt! Braziliaanse Luisa Stefani nieuwe dubbelpartner

Demi Schuurs heeft een nieuwe dubbelpartner gevonden nadat zij brak met de Amerikaanse Desirae Krawczyk. Luisa Stefani uit Brazilië is de nieuwe partner van de nummer 19 op de wereldranglijst. Stefani zelf staat 1 plekje hoger op de ranglijst; 18e.


Schuurs heeft niet zomaar een dubbelpartner: Stefani zette al behoorlijk wat mooie resultaten achter haar naam. Dit jaar nog won zij met haar partner de Australian Open op de gemengde dubbel en won ze in 2020 op de Olympische Spelen nog brons. Des te meer reden om te hopen op betere resultaten voor Schuurs.

Breuk
Na 2 jaar brak Schuurs met haar dubbelpartner Krawczyk nadat ze een teleurstellend jaar hadden. De WTA Finals verliepen dramatisch en toen was het tijd voor verandering: "We zaten niet meer op 1 lijn", zei de Nederlandse toen nog.

Voordat de 2 zich samen gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen komt Schuurs eerst in Australië in actie. Op de United Cup, het landentoernooi waar ze samen met verschillende Nederlanders zal spelen. Onder meer Tallon Griekspoor, Aranxta Rus en Wesley Koolhof.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites