logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Tennis

Novak Djokovic onzeker van halve finale ondanks winst in laatste groepsduel ATP Finals

Novak Djokovic heeft zijn laatste partij in de groepsfase van de ATP Finals in Turijn gewonnen van Hubert Hurkacz met 2-1 in sets. Doordat hij 1 set verloor, is hij nog niet zeker van een plek bij de beste 4 van het toernooi. Dat ligt aan de uitslag


  • Dec 04 2023
  • 30
  • 2562 Views
Novak Djokovic onzeker van halve finale ondanks winst in laatste groepsduel ATP Finals

Novak Djokovic heeft zijn laatste partij in de groepsfase van de ATP Finals in Turijn gewonnen van Hubert Hurkacz met 2-1 in sets. Doordat hij 1 set verloor, is hij nog niet zeker van een plek bij de beste 4 van het toernooi. Dat ligt aan de uitslag bij Jannik Sinner - Holger Rune.


De nummer 1 van de wereld had alles in eigen hand kunnen hebben als hij met 2 sets verschil had gewonnen maar dat lukte hem niet. Er ontstaat daardoor een vreemde situatie. Hurkacz zou eigenlijk helemaal niet mee doen maar is de invaller van Stefanos Tsitsipas. De Griek gaf van de week na 3 games al op wegens een blessure tegen Rune.

De groep
Rune kreeg daardoor 2 sets en een winpartij 'cadeau' waardoor hij bij winst op Sinner op gelijke hoogte kan komen met Djokovic. Alleen heeft Rune dan in de groep meer sets gewonnen en gaat hij door. Djokovic is dus afhankelijk van Sinner die tot nu toe alles won in de groep en dus sowieso al door is.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites