logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Tennis

Novak Djokovic naar finale ATP Finals na makkie tegen Carlos Alcaraz

Novak Djokovic heeft voor de 9e keer de finale van de ATP Finals gehaald. De Serviër rekende in de halve finale in Turijn vrij simpel af met Carlos Alcaraz: 6-3 6-2. Djokovic speelt in de finale tegen thuisspeler Jannik Sinner. Er werd veel verwacht


  • Dec 04 2023
  • 34
  • 3088 Views
Novak Djokovic naar finale ATP Finals na makkie tegen Carlos Alcaraz

Novak Djokovic heeft voor de 9e keer de finale van de ATP Finals gehaald. De Serviër rekende in de halve finale in Turijn vrij simpel af met Carlos Alcaraz: 6-3 6-2. Djokovic speelt in de finale tegen thuisspeler Jannik Sinner.


Er werd veel verwacht van de partij tussen de nummers 1 en 2 van de wereld en dat was vrij logisch. Alcaraz versloeg Djokovic in de Wimbledon-finale na 5 geweldige sets en Djokovic won in Cincinnati na een gevecht van bijna 4 uur. Deze keer was de 36-jarige Serviër veel te sterk voor de Spanjaard.

Record
Djokovic kan de ATP Finals voor de 7e keer winnen. Hij deelt nu nog het record met Roger Federer. Dan moet de Serviër zondag winnen van Jannik Sinner. De Italiaan won zaterdag in de halve finale van Daniil Medvedev. Djokovic is gewaarschuwd, want Sinner won eerder deze week van de tennislegende!

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites