logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Tennis

Novak Djokovic wil dolgraag wat veranderen aan concept Davis Cup: ‘Naar mijn mening te veel’

Novak Djokovic zou dolgraag een andere opzet zien bij de Davis Cup. Hij vindt het namelijk erg jammer dat bij het toernooi wederom de laatste wedstrijden in Spanje worden gespeeld. “De Davis Cup moet rondreizen”, gaf de nummer 1 van de we


  • Dec 04 2023
  • 35
  • 3606 Views
Novak Djokovic wil dolgraag wat veranderen aan concept Davis Cup: ‘Naar mijn mening te veel’

Novak Djokovic zou dolgraag een andere opzet zien bij de Davis Cup. Hij vindt het namelijk erg jammer dat bij het toernooi wederom de laatste wedstrijden in Spanje worden gespeeld. "De Davis Cup moet rondreizen", gaf de nummer 1 van de wereld aan op een persconferentie.


Het is de 4e keer op rij dat de Davis Cup Finals worden gespeeld in Spanje. Dit jaar in Malaga, dat is voor de 2e keer op rij, daarvoor was het tweemaal in Madrid. Dat vindt Djokovic te veel van het goede. "Toestaan dat een land dit 3 tot 4 jaar op rij mag organiseren, is naar mijn mening te veel. Het toernooi moet rondreizen."

Davis Cup Finals
De opzet van de Davis Cup Finals is sinds 2019 zo ingericht dat er kwartfinales, halve finales en een eindstrijd is op 1 locatie. "Dit is een competitie die wereldwijd gespeeld wordt", zei Djokovic hierover. De 12 landen die meedoen zijn Canada, Finland, Tsjechië, Australië, Italië, Nederland, Servië en het Verenigd Koninkrijk.

Nederland speelt op donderdag 23 november tegen Italië.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites