logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Tennis

Toernooidirecteur Australian Open rekent op deelname Rafael Nadal: ‘Hij wil spelen’

Rafael Nadal is de laatste jaren vaker geblesseerd dan fit. Toch rekent Craig Tiley, toernooidirecteur van de Australian Open, op de komst van de 37-jarige Spanjaard. Nadal speelde uitgerekend in Melbourne zijn laatste officiële wedstrijd, daarna kam


  • Dec 04 2023
  • 38
  • 3952 Views
Toernooidirecteur Australian Open rekent op deelname Rafael Nadal: ‘Hij wil spelen’

Rafael Nadal is de laatste jaren vaker geblesseerd dan fit. Toch rekent Craig Tiley, toernooidirecteur van de Australian Open, op de komst van de 37-jarige Spanjaard. Nadal speelde uitgerekend in Melbourne zijn laatste officiële wedstrijd, daarna kampte hij met een hardnekkige heupblessure.


"Rafa is aan het trainen. Ik volg hem nauwgezet, bijna elke dag, omdat hij een enorme aantrekkingskracht heeft voor ons", zei Tiley donderdag. "Hij wil spelen en is duidelijk van plan om te spelen. Het hangt er helemaal van af hoe het gaat. Hopelijk in de komende week of 2 weken krijgen we een bevestiging."

Comeback
Nadal won de Australian Open in 2009 en 2022. De laatste keer kwam hij terug van een 2-0-achterstand in sets tegen de Rus Daniil Medvedev. "Hij wil de mogelijkheid niet mislopen om te doen wat hij een paar jaar geleden hier presteerde", aldus Tiley.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites