Nadat ze honderden gezinnen aanmoedigde om kasten (en hoofd) leeg te maken, komt Marie Kondo nu op de proppen met een eigen webshop. Om diezelfde kas
Marie Kondo weet wat uw opgeruimd huis nodig heeft

Marie Kondo weet wat uw opgeruimd huis nodig heeft

Marie Kondo weet wat uw opgeruimd huis nodig heeft

Marie Kondo weet wat uw opgeruimd huis nodig heeft

Marie Kondo weet wat uw opgeruimd huis nodig heeft

Marie Kondo weet wat uw opgeruimd huis nodig heeft
Marie Kondo weet wat uw opgeruimd huis nodig heeft
  • 2019-11-19 16:00:10 2 maanden geleden
  • keer bekeken 3,071
3
gedeelde
Marie Kondo lanceert eigen webshop, maar voorlopig wordt alleen de Amerikaanse markt bediend Foto: Kay Amano (Konmari Media Inc.)

Nadat ze honderden gezinnen aanmoedigde om kasten (en hoofd) leeg te maken, komt Marie Kondo nu op de proppen met een eigen webshop. Om diezelfde kasten weer te vullen.

Marie Kondo bracht orde in uitpuilende kasten en rommelige lades, eerst met haar boeken en daarna ook met een eigen serie op Netflix. Volgens de minimalistische KonMari-methode moest alles wat ‘didn’t spark joy’ linea recta naar het containerpark worden gebracht.

U hebt goed geluisterd naar haar advies, en hebt nu wel wat kastruimte op overschot? Goed, want de Japanse opruimgoeroe wil u nu ook spullen verkopen.

Kondo lanceerde in samenwerking met het Japanse e-commercebedrijf Rakuten een eigen webshop, waar ze onder andere interieurobjecten, zepen, keukenspullen, geurkaarsen en een selectie boeken aan de man probeert te brengen. Alle 125 items werden door haar persoonlijk goedgekeurd en slaagden in de ‘joy check’.

Op sociale media werd die aankondiging wat smalend ontvangen, maar Kondo benadrukte in een interview met The Wall Street Journal dat haar beproefde opruimmethode niet zozeer draait om spullen weggooien, maar om het selecteren van ‘de juiste, betekenisvolle objecten’.

‘Als de kom die je vandaag gebruikt, je plezier brengt, dan moedig ik je zeker niet aan om die te vervangen’, aldus Kondo. Nog volgens haar kwam het idee voor een webshop op tafel te liggen omdat mensen haar steeds vroegen met welke items zij zich graag liet omringen.

Wat denk je van dit verhaal?
Marie Kondo weet wat uw opgeruimd huis nodig heeft

Belgische U19 plaatst zich na nipte zege tegen Griekenland voor eliteronde EK 2020

Belgische U19 plaatst zich na nipte zege tegen Griekenland voor eliteronde EK 2020

Foto: JEFFREY GAENS

De Belgische U19 hebben dinsdag ook hun derde en laatste wedstrijd van de eerste kwalificatieronde voor het EK 2020 gewonnen. De jonge Rode Duivels klopten in Maasmechelen Griekenland met 1-0. België stoot na de zege door naar de eliteronde.

De Belgen beten lang hun tanden stuk op de Grieken. Arne Cuypers (90.+3), die voetbalt bij KRC Genk, scoorde helemaal in het slot op een tegenaanval dan toch de winnende treffer.

Eerder wonnen de jongens van Jacky Mathijssen en Thomas Buffel in Tessenderlo al met 3-0 van IJsland, waarna een 2-1 zege volgde in Genk tegen Albanië. Met het perfecte rapport van negen punten houden de Belgen IJsland (6 ptn), Griekenland (3 ptn) en een puntenloos Albanië achter zich. Een plaats bij de eerste twee in de groep leverde deelname op aan de eliteronde, een tweede vierlandentoernooi na Nieuwjaar. Enkel de groepswinnaars van de zeven eliterondes stoten met gastland Noord-Ierland door naar het EK, dat plaatsvindt van 19 juli tot 1 augustus 2020.

Het EK 2020 geldt ook als kwalificatietoernooi voor het WK U20 van 2021. De vijf beste landen van het EK gaan door naar het wereldkampioenschap. De FIFA maakt later dit jaar bekend waar het WK zal plaatsvinden. De meest recente deelname van de Belgische U19 aan een EK dateert van 2011 in Roemenië.

Essentiel Antwerp zet mannenlijn stop

Essentiel Antwerp zet mannenlijn stop

Foto: Essentiel Antwerp

Essentiel Antwerp zal na dit seizoen niet langer mannenkleding verkopen. Het Belgische modelabel wil zich na vijftien jaar opnieuw volledig focussen op de vrouwencollecties.

Essentiel Antwerp, het modelabel van Inge Onsea en Esfan Eghtessadi, lanceerde in 2004 ook een mannenlijn. Maar de collectie voor heren die nu in de winkelrekken hangt, is voorlopig de laatste, zo kondigt het modelabel zelf aan in een persbericht.

‘Onze mannencollectie is sinds de lancering een deel geweest van de identiteit en internationale uitbreiding van het merk. Nu hebben we echter besloten om ons te focussen op onze sterkte, en dus weer de volledige aandacht te vestigen op vrouwenkleding’, klinkt het.

‘Door Essentiel Antwerp te hervormen naar een vrouwenmerk, kan het merk de verdere groei van haar succesvolle vrouwencollectie verzekeren’, klinkt het nog.

De kleding van Essentiel Antwerp wordt wereldwijd verkocht in zo’n 900 verkooppunten. Na eigen winkels in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, China en Zuid-Korea opende het modelabel eerder dit jaar ook een eerste winkel in Londen.

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasingAgency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures