logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Meer boeren en tuinders verkopen hun bedrijf om hoge grondprijzen

UTRECHT (ANP) - Meer boeren en tuinders hebben vorig jaar hun bedrijf te koop gezet, meldt makelaarsvereniging NVM. Het zijn deels bedrijven van ondernemers die met pensioen gaan en geen opvolger hebben. Zij verkopen hun bedrijf volgens de makelaarsv

door: nieuws.nl

  • Mar 19 2024
  • 37
  • 3560 Views
Meer boeren en tuinders verkopen hun bedrijf om hoge grondprijzen

Meer boeren en tuinders hebben vorig jaar hun bedrijf te koop gezet, meldt makelaarsvereniging NVM. Het zijn deels bedrijven van ondernemers die met pensioen gaan en geen opvolger hebben. Zij verkopen hun bedrijf volgens de makelaarsvereniging zodat ze kunnen profiteren van de hogere grondprijzen.

Vierhonderd boeren en tuinders hebben hun bedrijf vorig jaar te koop gezet. Dat is 11 procent meer dan twee jaar geleden, zegt de NVM. Vakgroepvoorzitter Jos Ebbers verwacht dat het aantal verkopen dit jaar verder stijgt.

Boeren en tuinders verkopen hun bedrijf volgens de NVM aan een andere boer of tuinder die bijvoorbeeld wil uitbreiden of melden zich aan voor de beëindigingsregeling voor boeren van de overheid om de stikstofuitstoot van de sector te verminderen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites