De darters hebben na een maandje stilzitten de pijlen weer opgepakt. Vorige weekend was de Masters al en vanavond trapt de nieuwe editie van de Premi

Programma openingsavond Premier League: ‘Barney’ mag het bal openen

Programma openingsavond Premier League: ‘Barney’ mag het bal openen

Programma openingsavond Premier League: ‘Barney’ mag het bal openen

Programma openingsavond Premier League: ‘Barney’ mag het bal openen

Programma openingsavond Premier League: ‘Barney’ mag het bal openen
Programma openingsavond Premier League: ‘Barney’ mag het bal openen
  • 2019-02-07 16:45:09 10 maanden geleden
  • keer bekeken 3,415
28
gedeelde

De darters hebben na een maandje stilzitten de pijlen weer opgepakt. Vorige weekend was de Masters al en vanavond trapt de nieuwe editie van de Premier League of Darts af. Mét natuurlijk Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld.


Omdat er in Newcastle gespeeld wordt, komt Chris Dobey in actie. Dat is 1 van de 9 darters die de geblesseerde Gary Anderson vervangt. Hierrr lees je waarom!

Cadeautje Barney
De PDC had in het nieuwe Premier League-seizoen ook een plekje vrij voor Raymond van Barneveld, die bezig is aan zijn laatste seizoen als darter. Als een soort bedankje voor bewezen diensten mag de Nederlander nu meedoen. En hij komt gelijk in actie in Newcastle. Check hieronder het schema:

Vanaf 20.15u

- James Wade -  Raymond van Barneveld
- Gerwyn Price - Daryl Gurney
- Chris Dobey - Mensur Suljovic ( voor spek en bonen )
Michael van Gerwen - Michael Smith
- Peter Wright - Rob Cross

Wat denk je van dit verhaal?
Programma openingsavond Premier League: ‘Barney’ mag het bal openen

Nederlandse damessprintploeg pakt goud bij nieuw onderdeel op WK afstanden

De Nederlandse dames Jutta Leerdam, Janine Smit en Letitia de Jong hebben goud veroverd bij de 1ste teamsprint ooit op een WK. De Oranjedames bleven Canada en Rusland voor. Nederland eindigde in 1.26,28, wat een nationaal record betekende.


De Nederlandse bleven Canada (+0.92) en Rusland (+0.97) voor. De bronzen plakken voor de Russische vrouwen was verrassend te noemen. Zij werden als favoriet gezien.

De teamsprint is een nieuw onderdeel op de WK afstanden, die momenteel worden gehouden in het Duitse Inzell.

Wéér goud voor Nederland op teamsprint WK afstanden: mannen volgen voorbeeld vrouwen

Kjeld Nuis, Kai Verbij en Ronald Mulder hebben op het WK afstanden een gouden medaille gepakt bij de teamsprint. De Nederlandse schaatsers bleven Zuid-Korea en Rusland ruim voor met een baanrecord: 1.19.06


Nuis, Verbij en Mulder kwamen in de laatste rit in actie tegen het Poolse trio en moesten lang wachten voordat ze van start mochten. Een valpartij bij het Noorse trio had het ijs beschadigd. Zuid-Korea werd 2e, voor de Rusland.

Vrouwen ook goud
De teamsprint is een nieuw onderdeel op het WK afstanden, die momenteel worden gehouden in het Duitse Inzell. De Nederlandse vrouwen wonnen even voor de mannen óók goud .

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures