De Houding Bepaalt Onze Toekomst.

De Houding Bepaalt Onze Toekomst.

De Houding Bepaalt Onze Toekomst.

De Houding Bepaalt Onze Toekomst.

De Houding Bepaalt Onze Toekomst.

De Houding Bepaalt Onze Toekomst.
De Houding Bepaalt Onze Toekomst.
  • 2020-02-15 02:55:08 12 dag geleden
  • keer bekeken 3,855
43
gedeelde
De Houding Bepaalt Onze Toekomst

 

Veel dingen in onze houding hebben we overgenomen van de omgeving waar in we zijn opgegroeid en hebben die aangepast.
Hoe meer respect we voor anderen tonen en hoe socialer we met kennissen en vrienden omgaan op een eerlijke manier zal zich dat ook zo belonen tegenover onszelf.
Wanneer dat niet wederzijds is geeft dat maar één positieve oplossing en dat is vaarwel zeggen tegen deze personen en ieder verder contact proberen te vermijden.
Verder contact met zulke personen gaat ons alleen maar negatieve energie geven en een slecht gevoel en dat is wat wij niet nodig hebben.
Wij willen alleen maar blijdschap en een goede omgang met mensen die ook positief in het leven staan en dezelfde opvattingen hebben op een gezamenlijke toekomst.
Een helpende hand heeft iedereen nodig maar dat moet wel in balans zijn met elkaar waar er geen beperkingen worden opgedragen aan elkaar.
Waar vriendelijkheid de overhand heeft en geld geen deel uitmaakt van onze houding, is dat de plaats waar harmonie is en alles overheerst.
Waar tegelijkertijd  elkaar alles gegund word en jaloezie of afgunst geen deel uit maakt van de gedachtengang onder elkaar.
Alleen als we ons in deze omgevingen bevinden omringd door vrienden, kennissen of zakenmensen zullen wij een positief gevoel hebben waar iedereen zijn werkelijke houding toont en elkaar vrolijk maakt.
Omringd zijn door negatief denkende mensen die proberen om via negatieve invloeden zich te verrijken aan anderen is een verkeerde keuze om ons daar in te mengen.
Ontmoet die mensen die voldoen aan ons karakter en zo zal onze toekomst ook de houding aannemen die alles zal bepalen en verbetert.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/de-houding-bepaalt-onze-toekomst.html


Lees Meer Gedichten.......   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie


 

 

Wat denk je van dit verhaal?
De Houding Bepaalt Onze Toekomst.

ADVERTISING
RECLAME WEBSITES - BEZOEKERS

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network boatshowchina.com expolifestyle.com
immediate for delivery new exclusive hypercars, megacars and supersportcars so as luxury classic sports cars for sale and purchasing
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, property
 Officiële website van de Europese Unie
Naar de homepage van de nederlandse regering en Rijksoverheid
Sea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style
42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regering
immediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase
Guest post posting
Prachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.
auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto's
van hoof zonweringen en rolluiken
Onze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in Breda
Welkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures