Geschiktheid.

Geschiktheid.

Geschiktheid.

Geschiktheid.

Geschiktheid.

Geschiktheid.
Geschiktheid.
  • 2019-11-09 18:55:08 27 dag geleden
  • keer bekeken 4,668
30
gedeelde
Geschiktheid

 

Het moment als we beginnen na te denken over de toekomst en wat we later allemaal willen gaan doen en bereiken is een mooie en spannende periode.
Denken over bepaalde beroepen die we leuk vinden en dat graag willen gaan doen.
Zijn geïnteresseerd in bepaalde onderwerpen of dingen die we met onze ogen opvangen.
Kijken naar anderen wat die doen en of hun er plezier in hebben met wat ze doen en van kunnen rondkomen.
Maken ons voorstellingen van wat er leuk is om de toekomst zelf te gaan doen en wat ook nog eens een goed inkomen gaat opleveren.
Dan denken we dat we het ei van Columbus hebben uitgevonden met iets dat voldoet aan onze verlangens en eisen.
Iets wat leuk is om te doen en ook nog eens een flink salaris zal opleveren dus we gaan er alles over te weten komen zodat we er mee kunnen starten.
Naarmate we alle informatie erover hebben ingewonnen blijkt dat we niet geschikt zijn voor deze functie.
Daar gaat onze levensdroom dan want we zijn ongeschikt om het uit te voeren.
Maar blijf positief want op zeker gaan we iets vinden waar wij wel voor geschikt zijn


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/geschiktheid.html
Lees Meer Gedichten.......


 

Wat denk je van dit verhaal?
Geschiktheid.

Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen.

Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen.

Langzaam Vorderen in het Leven is Beter dan Nooit Iets te Proberen
 

Velen hebben geen fortuin in het Leven en zijn ook niet snel tevreden als ze kleine bedragen kunnen verdienen.
De meesten azen op het grote geld maar dat is vaak een droom die voor bijna niemand uitkomt en altijd onzeker blijft met onhaalbare hoop en denkbeeldige optimisme voor de meesten onderons.
Maar dat is niet het goede uitgangspunt als we niet rijk zijn en iets willen bereiken, want het is juist beter om iedere kans te benutten om wat te verdienen.
Zo kunnen we iets langzaam maar zeker opbouwen, want 0+1=1 en met niks doen is 0+0=0 dus wie wijs is gaat ervoor en maakt ieder inkomen ten gelde.
Zo is het mogelijk om een kapitaal op te bouwen beetje bij beetje en van daaruit proberen progressie te maken door de kansen te vergroten.
Eerst moeten we werken om geld te verdienen daarna kunnen we het kapitaal laten functioneren om arbeid te laten verrichten of om zaken te doen.
Zo kunnen we ons vermogen vermeerderen als er winstgevende resultaten worden gegenereerd door onze opgebouwde gelden.
Vergeet nooit dat ieder bedrag dat wij geld uitgeven komt vanuit ons budget en is een dubbel verlies, want wanneer dit bedrag extra word verdient en wij het dan uitgeven word ons bestedingspakket niet aangetast en dat is een winst.
Geld uitgeven 0-1= -1of ontvangen 0+1=1 dus we kunnen het dubbel rekenen, uitgaven hebben of extra inkomsten genereren.
Houd de besparingen in de bank of laat geld verdwijnt uit onze bankrekening, dat is een dubbele waarneming in ons vermogen.
Geld uitgeven wat we niet hebben of het besteden nadat we het extra verdient hebben is dat grote verschil voor de structuur naar een verbetert vermogensopbouw.
Dus vermogensgericht is het altijd beter om iets te proberen om langzaam onze vermogensgrens te bevorderen, dus probeer het beter te doen dan van te voren.


 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


http://auteur.janjansen.guru/langzaam-vorderen-in-het-leven-is-beter-dan-nooit-iets-te-proberen.html


Lees Meer Gedichten.......
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen


 

 

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar
 
Bijna iedereen op deze planeet vergeet dat wij allemaal zijn voortgekomen uit twee mensen die van elkaar hielden en door voortplanting eigenlijk één grote familie zijn.
Dus vele handen met verschillende huidskleuren die bereid zijn om elkaar te helpen als leefgemeenschap daarvoor is eeuwigheid.
Velen verschillende kleuren die samen in gedachten en nastreven voor één dezelfde kleur.
Samen als een grote verstandige familie vooruitstrevend als één kleur denkend zonder erover na te denken.
Dan zijn wij als aardbewoners en als een verenigde bevolking op één aardbol goed opweg naar een vreedzaam bestaan.
Elkaar accepteren met gedragswijze en uiterlijk zoals iemand letterlijk is en elkaar begrijpen als geen ander maar als een medemens.
Wetende dat vele kleuren tezamen gemengd een geweldige mooie kleur geeft en die daarmee aangeeft dat een goede samenwerking meer bereikt.
Daarom is het belangrijk dat wij samen voor die enige en dezelfde kleur kiezen in onze denkwijze en omgang met elkaar zodat er daardoor al veel problemen opgelost zullen zijn.
Geen discreminatie of haat gevoelens hebben en beseffen om geen agressieve woorden te gebruiken maar vriendelijk te zijn tegen elkaar.
Wij allen tezamen kunnen die barrière doorbreken die zich al ongekende tijd voordoet, maar bijna niemand neemt deze beslissing.
Vrede met elkaar en voor mekaar zou een betere gemoedsstemming met een glimlach geven onder de bevolkingen.
Zouden nieuwe deuren kunnen openen voor betere gemeenschappelijkheid en communicatie met vriendschappelijke of zakelijke mogelijkheden.
Wat zou het toch geweldig zijn als wij dat nog eens kunnen meemaken in ons leven om allemaal vredelievend met elkaar om te gaan als bloedverwanten.
Laten wij het doen voor en met elkaar zet gewoon zelf maar de eerste stap.
 
Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

Met Vriendelijke Groeten
© auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
English Version
klik hier voor mijn APP
@auteurjanjansen
 

post your content
ADVERTISING

Easy Branches Met Global Network kunt u uw post in ons netwerk delen op elk continent of elk land in de wereld

Jouw bericht
boatshowchina.com expolifestyle.com
Agency Sign-up Fill in the form and our consultants will contact you as soon as possible in order to give you all the information you need to sale, rent Your real estate, propertyThe Thailand Yacht Show returns to the award-winning Royal Phuket Marina for its fifth edition in January 2020 Officiële website van de Europese UnieNaar de homepage van de nederlandse regering en RijksoverheidSea Yachting Magazine  Discover the Exclusive World of Yacht, Luxury Yachts with Matchless Design, Comforts and Style42 Grondwet), terwijl de Staten-Generaal (het parlement) bestaat uit de ... Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden geeft regels omtrent het ... Hoewel artikel 81 van de Grondwet bepaalt dat wetten worden vastgesteld door de regeringimmediate for delivery new exclusive sports cars and luxury sports car for sale and purchase Evenementen feesten organisatieGuest post postingPrachtig Bijbels kinder behang, geïnspireerd door de mooiste verhalen.auto handel en sloperij Karel Presher Breda inkoop verkoop auto'svan hoof zonweringen en rolluikenOnze Bio Slager - Dé biologische horeca slagerij in BredaWelkom bij Rommelse Transport National vervoer - International vervoer - Stukgoederen vervoer - container vervoer - ADR - LZV - Paardenwagen verhuur - Chauffeur vacatures