logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Mattel strikt 'Extraction'-regisseur voor opvolger van 'Barbie'

De volgende film over een speelgoedmerk staat al op de agenda bij Mattel!


  • May 08 2024
  • 33
  • 4056 Views
Mattel strikt 'Extraction'-regisseur voor opvolger van 'Barbie'
Barbie scoorde enorm goed in de bioscopen en dat succes wil Mattel graag nog eens overdoen. Het volgende product dat een live-action krijgt? De kleine speelgoedauto's van Matchbox. Ook is inmiddels bekend wie de regie op zich zal nemen.Na Barbie's miljardensucces, besluit Mattel nog veel meer films te maken over speelgoed en games. Zo staan er projecten als Hot Wheels, Magic 8 Ball en UNO op de agenda. MatchboxMaar eerst maakt Mattel een film genaamd Matchbox, dat gebaseerd zal zijn op het gelijknamige speelgoedmerk. Het speelgoed werd in 1953 bedacht en het merk werd in 1997 gekocht. Daarom is het nu een van de vele Mattel-films die in ontwikkeling zijn. Sam HargraveDe studio heeft een aardige naam gestrikt voor de regie van Matchbox. Volgens Deadline gaat Extraction-maker Sam Hargrave de actiefilm over de speelgoedauto's regisseren.
Ook zijn de schrijvers volgens Deadline al bekend. David Coggeshall (The Family Plan) en Jonathan Tropper (The Adam Project) schrijven het scenario van Matchbox.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites