De relatie is de moeilijkheid niet maar de mens is de hoofdrolspeler De meeste relaties kennen geen moeilijkheden maar mensen zijn kampioe

De relatie is de moeilijkheid niet maar de mens is de hoofdrolspeler

De relatie is de moeilijkheid niet maar de mens is de hoofdrolspeler

De relatie is de moeilijkheid niet maar de mens is de hoofdrolspeler

De relatie is de moeilijkheid niet maar de mens is de hoofdrolspeler

De relatie is de moeilijkheid niet maar de mens is de hoofdrolspeler
De relatie is de moeilijkheid niet maar de mens is de hoofdrolspeler
  • 2019-09-10 13:55:15 10 months ago
  • keer bekeken 3,266
0
gedeelde 

De relatie is de moeilijkheid niet maar de mens is de hoofdrolspeler
De meeste relaties kennen geen moeilijkheden maar mensen zijn kampioenen om ze zelfstandig of in groepsverband te creëren.
Gesproken woorden kunnen lucht zijn voor enkelen en bij anderen beïnvloeden ze hun leven en voortbestaan in de gedachtengang over hun connecties.
Vertrouwen is de basis in iedere relatie waarop de voortzetting bijna grenzeloos kan worden gehandhaafd met een doorgronde vriendschap.
Belastend en kwaadsprekende informatie wat over een individueel of verscheidenen word gezegd en betreft dat willen overbrengen naar anderen.
Is naar iets luisteren wat de vertellende persoon graag wil wat wij horen en daarmee ons iets leren of er zijn voordeel mee kan doen als wij het opvolgen.
In de meeste gevallen is het zo dat het als een boemerang werkt, kletsen over een ander geeft geen voldoening aan die figuur zijn persoonlijkheid, dus komt er een tegenactie.
Lieden die de behoefte hebben om over anderen te praten zullen ook niet aarzelen om over ons te babbelen en zo worden er confrontaties gecréeert voor niks.
Menigmaal wordt een vertelling door de verteller opgeblazen om het interessanter en geloofwaardiger over te laten komen aan de luisteraar of luisteraars.
Waardoor die een andere zienswijze over een gebeurde opdoen en dan hun mening geven over hetgene wat zij hebben aangehoord, wat niet altijd de voltallige waarheid blijkt te zijn.
Bij gelegenheid en eigenbelang is het volledig verzonnen om een ander zijn reputatie te beschadigen dikwijls door jaloersheid en animositeit.
Mensen die graag hun stem willen laten horen over anderen zoeken vaak een uitwijkmogelijkheid om daarmee hetgeen wat zij daadwerkelijk willen te bemachtigen.
Eenieder die zijn eigenwaarde en zelfrespect kent hoeft geen bewijzen te tonen of weerstand te bieden door in de verdediging te gaan, de waarheid komt toch wel te zijner tijd.
Als we weten waar wij voor staan en met trots in de spiegel kunnen kijken, hebben wij het niet nodig om over de rug van een ander te praten of vooruit te gaan.
Daar bouwen we geen fundering, status of reputatie mee op, maar geven ons bloot als een mindere partij in iedere kwestie die ons bij leugens zwakker maakt.
Over anderen redeneren of hun onrecht aandoen is zo coulant maar zijn het wel liquide feiten of gehoorde geruchten van een lastertong.
Waarvan we eerst zeker moeten weten of ze betrouwbaar zijn en onderzoeken moeten doen naar hun levensloop en gedrag, voordat we het vertelde bevestigen.
Iets vastleggen op de tong van een ander zonder de andere partij een kans te geven om hun versie te verduidelijken van het voorval kan misleidend zijn.
Een vos verliest nooit zijn streken, dus als wij geen kans hebben om een tegenpartij zich te laten verdedigen tegenover ons zal ten alle tijden de waarheid toch wel tevoorschijn komen.
Kwaadsprekerij daar is niemand mee gebaat en kan de relatiesfeer veel overlast bezorgen.
Roddelpraatjes ontvangen over iemand, terwijl wij deze eenling niet eens kennen geeft ons meestal al direct een verkeerde indruk zonder het te controleren.
Naar anderen hun mening luisteren over iemand anders is niet verkeerd maar het is verstandiger om het zelf eerst te ervaren of natrekken voordat we ze veroordelen.
Het beluisterde opslaan in onze geheugenkamer en alwetende geeft ons vele voordelen bij een ontmoeting en kunnen dan overal rekening mee houden.
Achteraf kan een eigen ervaring totaal anders zijn dan er word beweerd door anderen over die persoon, personen of voorgevallen situatie.
De relatie is de moeilijkheid niet maar de mensen of personen eromheen zijn de hoofdrolspeler (s) om zo verwarringen te creéren.
Om zo zelf de heilige te willen zijn en kans makend op alle belangstelling, maar waarheid, liefde en vertrouwen zullen altijd winnen bij ieder tafereel in een tijdsspanne.
Door vertrouwen te winnen en te ontvangen kan een bedrieger zijn slag slaan, dus wees op uw hoede.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid


 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru


 

Save


Ads Links by Easy Branches
https://www.passtechusa.com/q71qxv5kt2?key=fce98667b547cdec45c44114599b7d22

Wat denk je van dit verhaal?
De relatie is de moeilijkheid niet maar de mens is de hoofdrolspeler

ADVERTISING

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Place Guest Post
Banner advertising on easybranches network
expolifestyle.com