logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Formule 1

Jos Verstappen werd dit jaar geopereerd aan zijn hart: ‘Het is nooit eerder ontdekt’

Jos Verstappen heeft dit jaar een operatie aan zijn hart ondergaan, zo vertelt hij in een interview aan het Formule 1-magazine. Een ingreep bleek noodzakelijk. Inmiddels gaat het weer goed met de vader van Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen. Ver


  • Dec 05 2023
  • 31
  • 3081 Views
Jos Verstappen werd dit jaar geopereerd aan zijn hart: ‘Het is nooit eerder ontdekt’

Jos Verstappen heeft dit jaar een operatie aan zijn hart ondergaan, zo vertelt hij in een interview aan het Formule 1-magazine. Een ingreep bleek noodzakelijk. Inmiddels gaat het weer goed met de vader van Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen.


Verstappen senior vertelt niet wat precies het probleem was met zijn hart, maar de oud-coureur moest onder met mes voor een kleine ingreep. "Het is vervelend dat ik het had, maar het is nu opgelost. Ze hebben het probleem gelukkig kunnen vinden, ik voel me nu weer fit", vertelt Verstappen. "Het was iets dat dat ik mijn leven lang heb gehad en dat nooit eerder is ontdekt, anders had ik me er direct aan kunnen laten helpen en kun je er 100 jaar mee worden."

Spannend
Verstappen miste door de operatie enkele grands prix van zijn zoon. "Een ingreep aan je hart is altijd wel spannend, denk ik. Ze kunnen je naar een verkeerde afslag nemen, je bent afhankelijk van andere mensen. En dat is nooit fijn... Maar ja, zulke specialisten weten wel wat ze doen. Je relativeert en waardeert nog meer wat je hebt: ik heb een leuke vrouw en 2 kleine kinderen waar ik zo lang mogelijk mooie dingen mee wil doen."

Verstappen senior is trots op de indrukwekkende prestaties van zijn zoon, die na een dominant jaar voor de 3e keer op rij wereldkampioen werd. "Binnen de hele familie weten ze allemaal dondersgoed hoe goed hij zijn dingen doet, hoe goed hij het voor elkaar heeft en krijgt hij 100 procent de waardering die hij verdient."

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites